Scandal

23 Februar, 2021 14:00

Miljana UBIJA Mariju iz dana u dan! Siniša: „Samo PLAČE, pozli joj i KLJUKA se TABLETAMA!”

Marija Kulić je potpuno rastrojena zbog ponašanja ćeke Miljanew u rijalitiju, a stanje joj se pogršava iz dana u dana otkada je Miljana u vezi sa Danijelom Višićem. O Mariji sada brine suprug Siniša koji je neutešan, kako zbog ćerke, tako i zbog stanja svoje žene.

Samo počne da plače, pozli joj i kljuka se tabletama

Ne znam šta bih mogao da vam kažem, a tiče se Miljane. Kada smo mislili da nas je najviše obrukala u životu, pokazala je da može još više! Marija je van sebe, danima je na lekovima, a prvo sam je vodio u bolnicu da prima infuziju. Kad vidi kako se Miljana ponaša, samo počne da plače, pozli joj i kljuka se tabletama! Ne znam više šta da radim sa ženom. Ni meni nije lako, počeo sami ja da pijem tablete. Pribrane su samo moje druge ćerke – rekao je Siniša uzrujano preko telefona.

Jedna od Miljaninih komšinica ispričala je za da je Marija zbog ćerke na ivici da poludi i da ju je zabrinulo zdravstveno stanje Nišlijkine majke kada je poslednji put bila kod njih u kući u poseti.

Bila sam u poseti kod Marije prošle nedelje. Pravo da vam kažem, ženu ne mogu da prepoznam! Ona je smršala, non-stop je natečena od plakanja zbog svega što Miljana radi u Zadruzi. Vidi se da ženi pada teško da ćerku gleda da joj priređuje onakve stvari. Rekla mi je: „Miljana se ponaša kao najveća k*rva! Sve što mi je obećala da više neće da radi pogazila je. Koji god muškarac da uđe u rijaliti, ona će da ga spopadne i da ga liže. Odmah će u krevet s njim! Ne mogu više to da trpim. Ne mogu da živim od ove bruke“. Marija će zbog ćerke da završi na kraju u ludnici. Eto toliko loše izgleda. Siniša se ne odvaja od nje, non-stop ide u apoteku po lekove za smirenje. Ćerke se isto brinu za majku, ne znaju više šta da rade. Siniša kaže da je bolje da rijaliti više ne gledaju, ali novinari non-stop zovu i preko telefona prenose kako se Miljana ponaša – priča nam Kulićkina komšinica i dodaje: Mislim da je najbolje za celu poro- dicu da Miljana izade iz ri- jalitija. Godinama je tamo, to je veliki stres nakupljen. Mariji je preko glave da se bakće s ćerkom i da to svi javno gledaju. Miljana bi trebalo da se sabere, da sredi svoj život i nade drugi posao. Ona ima dete, ne ide više da se ovako ponaša. Šta će Željko sutra da gle- da? Kako mu se majka, da izvinete, je*e po rijalitiju? Stvarno nema smisla. Mi joj svi pričamo, ali ona ne slu- ša. Takva je odmalena. – zaključila je komšinica pišu Kurir i Telegraf.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ PRINTSCREEN