Star

16 Januara, 2021 19:00

Miljana zakazala OPERACIJU! Za to je KRIVAC Darko Lazić!

Miljana Kulić muku muči sa kilažom! Od kada je prešla stotku, čini se da sve više jede, a kako nema disciplinu da smanji obroke i posveti se mršavljenju, rešila je da ode pod nož, svesna rizika koju operacija želuca nosi! Kako STAR saznaje, ona je zakazala operaciju kada je izašla iz rijalitija da bi uradila kiretažu, ali to strogo krije od majke Marije koja je protiv takvog zahvata!

Hoće da smrša 30 kila kao Darko Lazić!

Miljana je planirala da smanji želudac još pre rijalitija, ali kako je znala da joj treba duži vremenski period da se oporavi, odustala je i rekla da će biti na strogoj dijeti. Međutim, kada je izašla iz Zadruge da ode na abortus, tada je otišla i do hirurga i popričala je sa njim. Dogovorili su se da se operacija obavi u julu. Nekoliko puta u rijalitiju je spomenula da će krajem ove godine biti kao Ana Nikolić, ali je niko nije shvatio ozbiljno, niti je neko pomislio da planira da ode pod nož. Mariji neće o tome ništa reći, jer zna da će ona umreti od brige, posebno sada kada je od posledica istog zahvata preminuo otac Darka Lazića. Miljana jeste hipohondar, ali joj je hirurg sve objasnio i uverio je da će izgledati kao manekenka. Njoj je samo to sada u glavi, da ima savršeno telo. Novac koji zaradi u rijalitiju, odvojiće za smanjenje želuca – priča izvor STARA i dodaje:

Kada je prošle godine rekla Mariji i Siniši da planira da smanji želudac, oni su vikali na nju i čak je zaplašili da može da umre tokom takve intervencije. Međutim, nisu je zaplašili jer je ona ubeđena da su joj to govorili samo da bi je uplašili! Znam da je ona povodom toga pisala Ani Nikolić koja joj nikada nije odgovorila, a zvala je i Darka Lazića da se raspita oko celog procesa. Mislim da planira da ide pod nož kod istog lekara kod kog su išli Darko i Indy – završava izvor magazina STAR.

 

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR