Miljana Kulić - Borba za starateljstvo bez prestanka 
Svet

October 3, 2022 17:00

By

Agonija i pakao, sve joj se obrušilo na glavu: Miljani Kulić oduzimaju sina, Ivanova partnerka se bori za ovo

Miljana Kulić – Borba za starateljstvo bez prestanka 

Kako je sinoć došlo do prvog susreta Ivana i Miljane i do svađe između njih, tom prilikom se oglasila Ivanova partnerka Jelena Ilić. U toko sinoćnje emisije “Zadruga – Izbacivanje”, voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila rijaliti zvezdu Miljanu Kulić nakon višemesečne borbe za život usled komplikacija koje je imala zbog operacije želuca.

Pročitajte: Očekuje ih susret u Zadruzi, a sada je Ivan Marinković šokirao izjavom o Miljani – Ne bi mi bilo žao da umre!

Razvod Goce Tržan

Foto: Rajko Ristić

Nakon kratkog razgovora Dušica je otkrila Miljani da joj je Veliki šef dozvolio da na kratko uđe u Belu kuću i da se obrati zadrugarima, a onda je ona ušla u sukob sa ocem njenog sina Željka, Ivanom Marinkovićem, gde su jedno drugom izneli niz uvreda. Povodom toga, svoje mišljenje iznela je i sadašnja Ivanova izabranica…

– Što se tiče njihovog susreta, sve je bilo očekivno. Miljana je u svom stilu ,tobože, odlučila da pred kamerama “rešava” odnose sa ocem svoga deteta…. Imam mnogo toga da kažem iskreno – započela je Jelena.

Pročitajte: Bivši muž Goce Tržan hitno operisan, evo u kakvom se stanju Ivan Marinković sada nalazi

Foto: ATA images

– Dosta laži smo čuli sinoć od nje… Zapravo većinu stvari, bukvalno je jedva čekala da uđe iako verujem da joj lekari to nisu nikako preporučili. Takođe smatram da ni Miljani, ni njenoj porodici nije cilj da otac uspostavi konačno bliži odnos sa sinom, već da budu aktuelni u medijima. Oni, kao i uvek, žive za to što je veoma tužno. Da je sreće sve bi bilo drugačije, što ne znači da jednog dana neće biti, u čemu Ivan ima apsolutno moju podršku – rekla je Jelena i dodala:

Pročitajte: Ivan Marinković konačno progovorio o prinovi – Imaću treće dete

Foto: Rajko Ristić

– On sinoć uopšte nije burno reagovao, samo je odgovorio na njene uvrede kako priliči jednom muškarcu, bez ijedne uvrede. Smatram da on ne može ni da ima neki odbrambeni stav prema takvoj osobi, od nje se mogu očekivati samo uvrede i eventualno udaranje štiklom u glavu – aludirala je Jelena na Miljanin sukob sa bivšim dečkom Lazarem Čolićem Zolom.

Hipotetički da li biste podržali Ivana ako bude hteo da se bori za starateljstvo nad sinom, ili bar da nađe zajednički jezik sa Kulićima da učestvuje u vaspitanju i odrastanju deteta?

– Apsolutno! Ne da bih ga podržala, već smo razgovarali o tome i insistiraću da se to desi. Znamo da ona nema starateljstvo, već njena majka. Znamo i po zakonu u koja dva slučaja se starateljstvo dodeljuje majci, i znamo zašto ga ona nikada ne može imati. U tom slučaju, Ivan ima sanše da dobije starateljstvo. Niti je psihički bolesnik, niti zavisnik, ima potpuno pravo. I do sada sam insistirala da se približi svome sinu, i nastaviću to da radim, bez obzira na njihovu (porodice Kulić) nesaradnju i bezobrazluk – direktna je bila Ivana.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso / Pink

FOTO: Rajko Ristić