zolina majka
Svet

28 Maja, 2022 19:50

Miljani preti zatvor ili ludnica: Zolina majka tužila snajku, sudu priložila sve dokaze

Zolina majka presavila tabak

Bosa Čolić tužila je Miljanu Kulić za pokušaj ubistva njenog sina Lazara! Majka ovog zadrugara ističe da je to jedini način na koji može da zaštiti Zolu i odlučna je u tvrdnji da bivšu- buduću snajku ne prihvata.

Zolina majka čini sve da spase sina

zolina majka

– Sve ovo što se sada dešava u rijalitiju su iste muke, isti problemi. Njihov odnos će, nažalost uvek biti takav, sve dok su u zatvorenom prostoru. Ona se nikada neće promeniti, a on sve što radi tamo, radi samo da bi preživeo pored nje. Oko toga nemam više šta novo da kažem. Nisam neko ko pljuje, pa liže. Miljana je tužena jer je pokušala da mi ubije sina, postoje snimci tog napada, baš kao i snimci sahrane koju mu je napravila, a mene najbrutalnije vređala. Sve je to dokumentovano. I sa njom će u buduće da se bavi ko treba, a to su sud i policija, a ne ja – priznaje Bosa, koja se nada da njen sin Zola više neće trpeti fi zičko i psihičko zlostavljanje od Miljane, jer je njoj, kako kaže, mučno da gleda šta se radi sa njim.

Pročitajte: MORBIDNO! Miljana Kulić sahranila Zolu! (VIDEO)

zolina majka

Da li Miljana na sudu može da se brani pozivajući se na svoje zdravstvne probleme i da eventualno izbegne krivičnu odgovornost, Bosa ne želi da nagađa, ali sigurna je da njenom nasilju zvanične institucije moraju da stanu na put. Makar je privoleli na lečenje i redovno uzimanje terapije, ako je to uzrok agresivnosti i svih ovih ispada.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Milosevic (@milanmilosevic_official)

Podsećamo, Miljana je nedavno po drugi put diskvalifikovana iz „Zadruge 5” nakon što je kamenom gađala voditelja Milana Miloševića. Ovim povodom Milan se oglasio i najavio tužbu protiv bivše zadrugarke.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić