miljanina operacija
Svet

12 Juna, 2022 10:00

Haos u Turskoj! Miljana divljala u bolnici: „Vodite me kući, neću da umrem ovde”

Miljanina operacija podigla veliku prašinu

Miljana Kulić otputovala je prošle nedelje u Tursku kako bi u jednoj tamošnjoj privatnoj klinici operisala želudac, a sa njom su krenuli majka Marija, ali i dečko Nenad Macanović Bebica.

Miljanina operacija je odložena

– Miljana je prvih nekoliko dana bila iznenađujuće dobra. Sve je slušala, išla na preglede, radila analize, međutim, kako su dani prolazili sve se iskomplikovalo. Ona je dobila tešku prehladu. Iako su je lekari odmah stavili pod terapiju, ona se sporo oporavljala i jako nervirala. Pored dobre volje lekara i truda koji su uložili, Miljani su otvoreno saopštili da bi operacija u ovom trenutku mogla da joj ugrozi život. Nju je to prestravilo. Miljana je ionako stalno zapitkivala o mogućim komplikacijama i o svemu što može da joj se desi. Čak je tražila da joj potpišu da neće da prođe kao otac Darka Lazića – kaže naš izvor.

Pročitajte: Miljana i Marija se rasipaju u Turskoj – Otkriveno odakle im pare za operaciju

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели nenad macanovic (@nenad_macanovicofficial)

– Džabe su je i Marija i Bebica tešili i ubeđivali da će sve biti kako treba, ništa nije pomoglo. Imala je razne napade, paniku, one njene bubice, plakala da hoće kući, obećavala da će da drži dijetu, da će slušati majku. U nekoliko navrata je zvala i Darka Lazića da ga pita kako je on prošao i zašto je njegov otac umro posle te operacije. Mislim da je njoj zapravo laknulo kada su lekari saopštili da ne mogu da joj urade operaciju jer trenutno nije bezbedno. Rekli su joj da tek za dve nedelje dođe jer je toliko vremena potrebno da se prehlada sasvim sanira i da je bezbedno uvedu u anesteziju. Ali, ko zna šta će biti za dve nedelje, da li će se Miljana predomisliti. Jedino, ako je Darko Lazić ohrabri i ubedi – šali se na kraju izvor Sveta.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić