Fotografija Vesne i Milomira Marića s letovanja
Scandal

9 Februar, 2022 20:00

Nepristojna ponuda koja se ne odbija! Milomir Marić ostao šokiran onim što mu je predložila ova poznata dama!

Iza braka spisateljice Vesne Radusinović i novinara Milomira Marića krije se jedna od najromantičnijih priča.

Naime, Vesna je prvi put srela Milomira kada je kao novinar početnik došao u Podgoricu da napravi reportažu o životu mladih. Sreli su se pred pozorištem i on ju je pozvao da izađu na sastanak. Vesna mu je dopustila da je otprati, pod uslovom da se rastanu na kilometar od kuće. Da bi se „izvukla“, ukućanima je ispričala priču kako je s bakom u ribolovu na Skadarskom jezeru, toliko živopisno da je i sama u nju poverovala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luisa Viton (@vesnaradusinovicofficial)

Marić je, za uspomenu na taj susret, napisao emotivnu priču, ali ju je Vesna videla godinama kasnije.
Narednih godina Vesna se udala za Dževdeta Tuzlića, novinara i filmskog kritičara iz Sarajeva, sa kojim je dobila sina Vedrana. Od bivšeg supruga razvela se 1997. godine, a u međuvremenu je ponovo srela Milomira Marića i tada su oboje shvatili da su se već jednom, davno, upoznali.

PROČITAJTE: Milomir Marić je odgajio sina Vesne Radusinović kao ROĐENO dete! Vedran sad priznao majci šta ZAMERA očuhu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luisa Viton (@vesnaradusinovicofficial)

Sve te godine viđali smo se po brojnim filmskim festivalima, ali nismo „kapirali“ da se znamo iz Podgorice – priznala je jednom prilikom Vesna.

Posle su počeli i da rade zajedno.

Marić se nije pojavio na proslavi rođendana njenog sina Vedrana, iz razloga jer se otrovao hranom. Međutim, Vesna je dan nakon proslave donela fotografije u redakciju lista gde su tada oboje radili, gde joj je Marić rekao:

Vesna, imaš mnogo lepog sina!

Hoćeš da i tebi rodim jednog? upitala sam ga tada – rekla je Vesna.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luisa Viton (@vesnaradusinovicofficial)

Nešto kasnije, Milomir je shvatio da je Vesna ona devojka koja ga je očarala dvadesetak godna ranije. Pokazao joj je čuvenu priču koju je napisao, a njenu reakciju možete samo da zamislite.
Kako se odnos među njima gradio i produbljivao, Milomir je polako osvajao i njenog sina Vedrana. Odlazio je po njega u vrtić već u jedan po podne i dovodio ga u redakciju , a ubrzo su počeli i da žive zajedno.

Prelepa spisateljica i jedan od naših najboljih novinara i danas se vole kao i prvog dana, a njihov brak važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM