Razvod Milomira Marića i Vesne Radusinović
Svet

December 29, 2021 12:15

By

Milomir Marić je odgajio sina Vesne Radusinović kao ROĐENO dete! Vedran sad priznao majci šta ZAMERA očuhu!

Milomir Marić je odgajio sina Vesne Radusinović kao rođeno dete, međutim tek sada je Vedran priznao svojo majci šta zamera očuhu!

Milomir Marić je odgajio sina Vesne Radusinović!

Ljubav Milomira Marića i Vesne Radusinović je prava, sudbinska i veoma neobična: 

Mi smo nebo i zemlja, vatra i voda, i po pitanju interesovanja, i po pokazivanju emocija, i po mnogo čemu drugom. Ali, i živi dokaz da se suprotnosti privlače. Oboje smo, međutim, usvojili tradicionalne vrednosti, porodica nam je veoma važna. Milomir je izuzetno obrazovan, zanimljiv i duhovit, uživam da se smejem s njim, zapravo se najčešće on i Vedran smeju meni. Njih dvojica se divno slažu… On ga je ujutru budio za školu, pripremao mu doručak, cedio voće i odlazio na roditeljske sastanke – priznala je Vesna Radusinović u jednom intervjuu za Gloriju i ispričala kako je iz Nemačke, gde su iz Sarajeva pobegli od rata, napustila Vedranovog oca. 

Milomir MAric,Vesna RAdusinovic

Rajko Ristić

Moj bivši suprug je, umesto mene i deteta, odabrao ideologiju, i to je bio kraj. Jednog dana kidnapovala sam Vedrana, sela u avion i vratila se u Beograd. Nisam znala ni kuda idem, ni gde ću da se smestim, ni šta ću da radim.

U avionu je upoznala Bogoljuba Karića, koji joj je odmah ponudio posao u svojoj kompaniji, pa je postala PR čitavog BK sistema. Razvela se tek 1997, a u međuvremenu je započela saradnju sa Milomirom Marićem.

Vedran sad priznao majci šta ZAMERA očuhu!


Kad je dan posle proslave Vedranovog rođendana, na koju Milomir nije došao jer se otrovao hranom, donela fotografije u redakciju “Intervjua”, gde su tad oboje radili, Marić joj je rekao: “Vesna, imaš mnogo lepog sina”, a ona ga je upitala je: Hoćeš da i tebi rodim jednog?”. Sudbina je ipak htela da Vedran postane Marićev voljeni sin i do danas su skladna porodica. Koliko liče, opisala je i Vesna:

Milomir MAric

Rajko Ristić

Slični su. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: “Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma”. I jeste. Za Vedrana smo oduvek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je – izjavila je Radusinovićeva za magazin “Hello” prošle godine, pa okrila šta njen sin zamera njoj i Milomiru.

Još nije potpuno zadovoljan Marićevim poznavanjem modernih tehnologija, kao i mojim nepoštovanjem njegove želje da bude apsolutno anoniman.

FOTO: RAJKO RISTIĆ