Miloš Biković i Ivana Malić
Star

20 Novembra, 2021 19:00

Miloš Biković postavio stroga PRAVILA novoj devojci!

Od kada se saznalo da je u vezi sa Milošem Bikovićem, pravnica iz Crne Gore Ivana Malić morala je da pristane na određena pravila.

Miloš Biković postavio stroga PRAVILA!

Miloš joj je otvoreno rekao šta neće tolerisati i da je bolje da u startu znaju na čemu su.

Ivana je do sada bila prilično aktivna na društvenim mrežama. Redovno je obaveštavala pratioce gde se kreće, gde jede, gde putuje. Međutim, od kada se saznalo da je u vezi sa Milošem, masovno su ljudi krenuli da je prate i pričaju da voli skupa putovanja, što se njemu nimalo nije dopalo. Morala je da zaključa sve svoje profile, a slike od ranije pobriše. To je baš iznenadilo njene prijatelje, koje je zbog Miloša smanjila na minimum, nije izbrisala samo one najbliže – objašnjava izvor iz Crne Gore STARA i nastavlja:

milos bikovic

Kako se priča, Miloš joj je izgleda objasnio da kod njega postoje određena pravila i da ako želi da bude sa njim, mora da ih poštuje. Nema objavljivanja nikakvih slika niti obaveštavanja gde se kreće, kao ni da se hvali gde i u kom hotelu odseda. Ivana je za sada to prihvatila i zaključala se, a i pobrisala je mnogobrojne slike kojima se hvalila gde putuje. Za sada je prihvatila sve što je tražio od nje, jer je mnogo zaljubljena, ali do kada će moći da izdrži sa njim to je pitanje. Izgleda da je to najveći problem koji devojke imaju kada su sa njim u vezi.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: DRAGAN GAJIĆ/STAR