Porodica Miloša Bikovića
Svet

March 5, 2022 12:00

By

Glumci pobegli iz Rusije, veoma su uplašeni! Evo šta misli Biković o ratnom stanju!

Nakon što je Moskva zvanično objavila rat Ukrajini, naši glumci koji su tamo velike zvezde, a neki imaju i svoje firme spakovali su kofere i vratili se u Beograd.  Miloš Biković i Miodrag Radonjić suvlasnici su producentske firme “Arhangel” koja često snima i na teritoriji Rusije, a tamo su dugo već angažovani i Milan Marić, kao i Ivan Bosiljčić.

– Naravno da su zabrinuti zbog celokupne situacije jer žive i rade na tom tlu. Taman kada su učvrstili svoje pozicije i sve funkcioniše besprekorno, desilo se ovo. Svakom je život bitniji od karijere, a obzirom na situaciju smatraju da su ovde bezbedniji, jer se pola sveta okrenulo protiv Rusije. Oni su umetnici pre svega, ne mešaju se u politiku pa se u skladu sa tim nisu ni oglašavali, ali Rusija im je mnogo pružila i oni su tamo zaista velike zvezde – kaže za Svet izvor blizak Bikoviću i Bosiljčiću.

Biković je u Moskvi imao premijeru filma, samo par dana pre početka rata, a kako sam priznaje već razmišlja o drugim velikim tržištima.

-Mislim da je ova situacija podele neodrživa, a i ako bude postojala, ima i drugih velikih tržišta kao što je Kina. Rusija i ruska kultura su preživele i mnogo teže: revoluciju, spaljivanje knjiga, Prvi svetski rat, Drugi svetski rat. Kultura je jedino što preživljava, sve umire, ali kultura ostaje -istakao je glumac.

Ivan Vucicevic

Pročitajte: “Bajaga pod hitno da promeni DILERA”: Aca Lukas opleo po čuvenom muzičaru, detalji će vas šokirati!

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić