Rak kože
Scandal

24 Novembra, 2021 19:00

Miloš Bojanić: „Neću da UMREM dok se ne POMIRIM sa Zoricom Brunclik”

Kad je čuo da je i Marinko Rokvić preminuo posle kraće i teške bolesti, Miloša Bojanića uhvatila je panika!

Miloš Bojanić otvorio dušu!

Kako SCANDAL! saznaje, Bojanić je u strahu da je možda on sledeći jer je u posednje dve godine mnogo pevača sa estrade otišlo, pa sada želi da za sobom ostavi sve kako red nalaže, a kako se poverio prijatelju, najvažnije mu je da se pomiri sa Zoricom Brunclik.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

Miloš je skoro sa svima na estradi dobar, samo ima ta suđenja sa Zoricom koja i dalje traju – započinje izvor za Scandal! i dodaje:

Jedno vreme, od kada se sude, njih dvoje uopšte nisu govorili, ali se nisu ni viđali, međutim, sreli su se na sahrani Šabana Šaulića i tada su se samo kratko pozdravili. Sad Miloš kaže da bi red bio da se pomire i zakopaju ratne sekire jer ne želi da ode na onaj svet dok ne reši sve probleme s koleginicom. Ako joj se obrati, ja verujem da će Zorica popustiti i da će sve biti u redu. Nije ni ona zlopamtilo, ali su oboje tvrdoglavi, pa su se zato međusobno i tužili i dan-danas se sude – završava izvor, a Miloš je jednom prilikom izjavio da protiv Zorice nema ništa:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojanic Milos (@b.bojanic)

Ja nju ne mrzim, a Zoka nema lošu dušu, ali je mnogo sujetna. Zbog njene sujete smoa i završili na sudu. Ona me je dobila u jednom sporu, a ja nju u preostala dva. Ne bih voleo da odem na onaj svet, a da se ne pomirim sa Zoricom – ispričao je Miloš i dodao:

Bili smo veliki prijatelji, jedni drugima smo išli deci na svadbe, rođendane… Pa, Šabanovim odlaskom smo videli koliko ovaj život nije ništa, danas te ima, a već sutra te nema.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ