Svet

18 Avgusta, 2020 22:00

Mima Karadžić ne može u Crnu Goru! „Neće da PLATI privatni AVION!“

Mima Karadžić zbog zatvorenih granica nije otputovao u svoj stan koji ima u Budvi, zbog čeka stalno kuka, ali ga prijatelji teše da nije ostao u Beogradu nikada ne bi ovoliko proputovao po Srbiji, piše časopis STAR!

„NE ŽELI DA SE BAHATI, PA DA GA PROZIVAJU!“

„Mima je navikao da svako leto po četiri meseca provede u Budvi gde ima porodicu i mnogo prijatelja. Navikao je na more, na taj miris, na svoj motor, čamac… Srećom ima dosta nekih snimanja sada, snima paralelno dve, tri serije po Beogradu i okolini pa mu nije toliko dosadno, inače već ludi. Čim ugrabi slobodan dan ide po vinarijama po Srbiji, otkriva neka nova mesta i zabavlja se. Ipak, njegova rodna Crna Gora mu mnogo nedostaje”, otkriva za STAR izvor blizak Mimi i nastavlja:

„Prošlo leto je gledao jednu kuću u Ulcinju da kupi, ali je zbog peripetija oko podizanja kredita ostavio to za ovo leto. Sada ni to ne može da završi, a plaši se da neko drugi ne kupi, pa da ostane bez vile u koju se baš zaljubio. Potegao je sve svoje veze dole da zamole vlasnika da ga sačeka, jer je ozbiljan kupac, pa se nada da će čim otvore granice da otputuje i sredi to. Kako mi je rekao, neko mu je predložio da otputuje dole privatnim avionom, ali on ne želi da se bahati, pa da ga posle svi pljuju i ogovaraju. A i kako kaže, preskupo je to za letovanje koje je u startu propalo zbog korone! Mima, inače, hoće da sve ide regularnim tokom, takav je on”, priča za STAR izvor blizak glumcu.

NOVI STAR! Potresna ispovest sina Isidore Bjelice! Šok slike: Sudar Cece i Čede na groblju! Policija traga za decom Tanje Savić! Viktor krije od Brene da se ženi!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: ATA IMAGES