Mima Karadžić proslavio je 68. rođendan
Svet

April 16, 2023 10:15

By

Nova devojka Mime Karadžića je dvojnica bivše supruge, sličnost je neverovatna FOTO

Mima Karadžić proslavio rođendan u društvu svoje nove izabranice, mlade koleginice Nataše Staniši.

Kako je taj vremešni zavodnik godinama skrivao svoj ljubavni život, čini se da je sada našao srodnu dušu i to želi svima da pokaže.

Pročitajte: Mima Karadžić konačno pred oltarom – Mlada 30 godina mlađa od njega FOTO

Mima Karadžić proslavio rođendan

Markantni Crnogorac se uz novu devojku i podmladio pa deluje energičnije i nasmejanije nego ikada pre. Vidi se i da dodatno vodi računa o fizičkom izgledu, iako je i ranije posećivao fitnes-centre.

Dok svi komentarišu lepotu mlađane glumice Nataše, sve je više onih koji kažu da je prava kopija Mimine bivše žene Sunčice. Naime, iako je glumac proglašen u javnosti za večitog neženju, on je svojevremeno, ipak, stao na ludi kamen.

Pročitajte: Pogled vredan milione – Mima Karadžić ima najlepši stan u Beogradu, pogledajte kako izgleda

Mima Karadžić proslavio rođendan

Rajko Ristić

Naime, Mima je davne 1992. godine u Crnoj Gori upoznao Sunčicu Đurić, koja je letovala u Herceg Novom. Venčali su se u Beogradu, posle nekoliko meseci zabavljanja, na Aranđelovdan.

Slavlje je bilo organizovano u paviljonu “Cvijeta Zuzorić”. Kumovi su im bili Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, i dramaturg Hajdana Baletić. Nažalost, brak nije potrajao, Sunčica i Milutin su se razveli, a glumac se više nije ženio.

Pročitajte: Par koji je iznenadio sve – Kaja Žutić i Mima Karadžić zajedno na događaju

Mima Karadžić proslavio rođendan

Printscreen/TVITER

Nataša i Sunčica zaista neodoljivo liče. Obe imaju bujnu crnu kosu, pune usne, izrazito svetao ten i zavodljiv osmeh. Izgleda da je glumac sve ove godine tragao za lepoticom kakva je bila njegova bivša supruga. Takođe, možda se zbog te nove ljubavne sreće, koju je doživeo, odluči da ponovo stane na ludi kamen u sedmoj deceniji i sve iznenadi.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images