Mima_Sarac
Star

31 октобра, 2021 15:00

Mimina porodica osramoćena! Maćeha Sanela ljuta: „Ne podržavamo ovo što Mima radi sa oženjenim, to je ružno!”

Mima Šarac, bivša devojka Bore Santane, poslednjih dana zbližila se sa oženjenim Grujom, pa se po njenom kraju već raspreda da je otimačica muževa!

Mimina porodica osramoćena!

Njen otac ne želi da se javlja nikome, a maćeha Sanela kaže da joj niko neće dati podršku.

Moj muž se ne javlja nikome, jer ga je sramota. Mi živimo u Šidu, ovo je malo mesto, svi se znamo i sve se zna i zamislite sada ovo što Mima radi sa oženjenim Grujom na televiziji. Ne da smo osramoćeni, ne da je ne podržavamo, nego ne znam šta je u njenoj glavi sada. Shvatamo mi da je ona mlada i neozbiljna, kao i da je sve ovo zezanje za nju, ali za nas koji sve to gledamo je užas i pakao – rekla je kratko za STAR maćeha Sanela koja se javlja na telefon Miming oca, a on izbegava iz kuće da izađe od bruke i sramote.

Bora_Santana

Sa druge strane, komšije iz Šida pričaju da nisu iznenađeni njenim ponašanjem.

Mima je poznata po tome da se slobodno ponaša sa muškarcima, da voli starije i ne znam šta je ovo sad čudno njenoj porodici. Devojka je stavila silikone, sva se izoperisala i to im je u redu, a sramota ih što se grli sa Grujom. Ma ajte molim vas, svi znamo ko je Mima i šta radi. Što pre ulaska u rijaliti nisu razgovarali sa njom i skrenuli joj pažnju da ih ne bruka, sada je kasno, tek će oni da vide šta ih čeka. Mima ne preza ni od koga i ni od čega, skinuće se ubrzo ona tamo, samo da je Gruja prigrli. Posle ima da kukaju kad počne da ih juri Grujina žena po Šidu – objasnio je jedan od komšija porodice Šarac iz Šida.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR