Star

8 Aprila, 2021 23:00

Mina i Tomović imali TAJNI DOGOVOR! Ova cimerka ih je ODALA!

Aktuelna zadrugarka Paula Hublin dobila je pitanje vezano za Vladimira Tomovića koji je diskvalifikovan iz rijalitija nakon što je javno ucenjivao produkciju.

Mina i Tomović imali dogovor!

Rekla si Franu da obrati pažnju ko se igra sa njim, i zašto misliš da Mina nije iskrena u njihovom odnosu – glasilo je pitanje za Paulu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PAULA HUBLIN | zadruga 4 (@paula_hublin)

Rekla sam, ja sam stekla mišljenje o njoj da ona sa svima igra igrice i sa ženama i muškarcima, i ušla je u vezu kada smo Vladimir i ja bili u priči! Đedović nam je rekao kako će Fran opet da ispadne žrtva i to tako treba – odgovorila je Paula, a onda se povukla sumnja da je sve dogovor Tomovića i Mine, da on bude sa Paulom, a Mina sa Franom.

Ja to nisam tako rekao, nego ste vi rekli da se ona igra sa njim i ja sam rekao da će tada opet njemu biti lepo da bi opet bio žrtva – rekao je Đedović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mina Vrbaski (@minavrbaski)

Moje iskreno mišljenje je da Mina igra igre i ako mi pokažu suprotno okej – objasnila je Paula.

Ljudi imaju prava da komentarišu sve i da je igra ja ne bih izdržala, ali nekima je lakše da tako gledaju jer nemaju ono što ja imam sa Franom! I sami vidite kako provodimo vreme i šta sve pričamo – rekla je Mina.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ