Svet

24 Jula, 2020 10:00

Mina se POKAJALA zbog svoje PROŠLOSTI! Mensur se ubacio: „Ja sam CEPAO DRVA, postoji hiljadu drugih načina da se zaradi!“ (VIDEO)

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški gostovala je sinoć sa svojim izabranikom Mensurom Ajdarpašićem u emisiji Zadruga- Narod pita.

Nakon interesovanja pojedinih gledalaca, ponovo je pokrenuta tema njene burne prošlosti na šta je ona rekla da bi sve izbrisala da može.

MAJKA ZNALA DA JE KRENULA LOŠIM PUTEM!

„Moja majka je upućena u sve, mi tad nismo imali, a ja sam donosila veliki novac. Da mogu to da izbrišem, izbrisala bi. Ne bih priznala, bila sam naivna. To je moja greška, ja sam shvatila, dosta sam naučila, ali nisam pokazala šta sam naučila.  Pogubim se kad uđem u zatvoren prostor. Ja Mensura volim, i kada smo sami, i kada nisu kamere oko nas. On zna koliko se ja njemu posvetim. Imam taj neki bezobrazluk i inat u sebi koji nije dobar ni po mene ni po druge. To moram da menjam kod sebe, da bih imala lep život sa svojim partnerom. Žao mi je kako sam se ponašala prema njemu, jer je on u početku bio savršen prema meni. Ja da mogu da vratim vreme, ne bih se time bavila. Naučila sam mnogo oko ljudi, da ih procenim, da ne ispadnem naivna“, rekla je Mina, a Mensur se ubacio:

„Meni je žao što je došlo do svega toga. Postoji hiljadu drugih načina da se pomogne porodicama. Ja sam cepao drva komšijama da bih pomogao porodici. Mogao sam da idem po ulici i da prodajem narkotike, ali nisam. Ona se našla u pogrešnom krugu ljudi. Samim tim što joj roditelji nisu znali… Neko je morao da se upita jer je žensko, odakle dolazi toliki novac u kuću. Ako majka nije znala, to je odmah pogrešno konsultovanje. Ona ima svoje roditelje, ja sam joj dečko i ja sam uz nju. Trudim se da joj objasnim šta je u redu, a šta nije. Vidim da se promenila. Ja sa njom razgovaram i pričam o nekom problemu da bih video da li se iskreno pokajala i da li je boli… Sve je to mladost, ludost. Sve je prolazno, bitno je da se nikad više ne desi. Bitno je da se ide napred“, iskren je bio Mensur.

Pogledajte u nastavku kako je sve izgledalo.

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN