Mina Vrbaški novim fotografijama podigla javnost na noge 
Scandal

September 10, 2021 16:00

By

Mina Vrbaški PROZIVALA Milicu Veselinović! Mina drži rekord po broju partnera u Zadruzi, Milica će da je prestigne?

Nakon vrele akcije koja se desila u ranim jutarnjim satima između Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović,  Minu Vrbaški je  prokomentarisala Milicu koja je u rijaliti ušla sa pričom da želi da pokaže da nisu sve devojke kao Mina, a ona je nakon 4 dana veze već imala se*s sa Mensurom.

Mina Vrbaški PROZIVALA Milicu Veselinović!

Iskreno mislim da bi svaki komentar bio suvišan posle njenih izjava o meni. Nakon ovog klipa se baš lepo pokazala i prezentovala sebe u najboljem svetlu! PS: Bas joj je pošlo za rukom – napisala je Mina i stavila emodži koji pokazuje anđela, piše Pink.rs.

Mina Vrbaški je prvu vrelu akciju sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i imala je godina isto koliko i Milica sada, te su mnogi prokomentarisali da je ona poslednja osoba koja može da komentariše nečije odnose.

Podsetimo, Mina Vrbaški jedna je od zadrugarki koja je tokom rijalitija promenila najviše partnera sa kojima je bila initmna. Imala je burne ljubavne veze i raskide.

Iako ima samo 20 godina, Mina Vrbaški drži rekord Zadruge u menjanju momaka.

Ona je bila sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Anđelom Rankovićem, Jovicom Putnikovićem, Tomom Panićem, Ervinom Mujakovićem, Markom Markovićem, Adamom Đoganijem, Savom Perović, Mensurom Ajdarpašićem, Franom Pujasom, Mišelom Gvozdenovićem, a posle i Filipom Carom. A nakon raskida sa Carem odmah je našla utehu i sada je u vezi sa izvesnim Lukom.