Svet

6 Oktobra, 2020 13:19

Mionetto Style akademija počela je sa STILOM! Mladi dizajneri u prilici da ostvare SVOJE SNOVE!

Mionetto Prosecco, vodeći italijanski brend u domenu penušavih vina, u saradnji sa Belgrade Fashion Week-om, pokrenuo je svoju prvu modnu akademiju u Srbiji. Učesnici su izabrani na javnom konkursu među brojnim prijavama kao najkretivniji.

„Više od snova!“

Pod mentorstvom Boška Jakovljevića i Nenada Radujevića, 10 takmičara bori se za pobedu i predstavljanje na predstojećem Belgrade Fashion Week-u.

Ovo je prvi put u nasem regionu da jedan brend alkohlnog pica istupi tako smelo u kolaboraciju sa modnom industrijom, a kao rezultat te kolaboracije imamo jedinstven spoj najboljih elemenata iz obe industrije.

Mionetto Style akademija, u skladu sa sloganom „More than just a dream“ je projekat osnaživanja i podrške mladim modnim dizajnerima da ostvare svoje snove.

Akademija kombinuje teoriju i praksu, okuplja eksperte iz sveta mode kao što su Marija Tarlać, Ašok Murti, Dragana Ognjenović, Brana Antonić, Ana Ostojić, Jasmina Šupeljak, Jasenka Stekić, Ana Tošić Trajković i mnogi drugi, kako bi na jedan neformalni način preneli svoje znanje i veštine mladima.

Više o akademiji i takmičarima možete pronaći na Instagram profilu mionetto_srb.

FOTO: PROMO