Sin Miroslava Ilića
Svet

February 3, 2022 18:00

By

Mira Antonović: „E, jadni Miroslave, kako si nisko pao! Kupio si stan zetu, a sinu ni čokoladu!”

Kako domaći mediji prenose,  Miroslav Ilić  podneo je krivičnu prijavu protiv Mirjane Antonović zbog povrede tajnosti postupka. Zbog toga što je svojevremeno navodno odala pojedinosti iz sudskog procesa sa pevačem, njoj sada preti, kako nezvanično saznajemo, novčana ili kazna zatvora do godinu dana.

Porodični mir Ilića uzdrman!?

Suđenje po tužbi Devina Antonovića za utvrđivanje očinsta nastavlja se, iako je ove nedelje odloženo ročište. Tuženi Miroslav Ilić pojavio se pred sudom, ali druga strana nije mogla da doputuje iz Amerike, pa je sve pomereno za novi datum. Iako retko daje izjave na tu temu, jasno je da je porodični mir Ilića ovaj skandal i te kako uzdrmao.

Supruga Gordana, Miroslavu je rodila dvoje dece, sina Marka i ćerku Mariju, koja je udata za političara, a usred  bračne idile, u javnost je pre nekoliko godina izašla Mira Antovnović tvrdeći da sa Miroslavom ima vanbačnog sina Devina koji je začet tokom jedne Ilićeve turneje u Americi. Mira je iznela i detalje veze sa Miroslavom, ispričala kako su bili ludo zaljubljeni, kako ga je pratila na svim nastupima. Ona je u javnost pustila i  fotografiju na kojoj je u krevetu sa Miroslavom koji je ljubi, dok je ona u sedmom mesecu trudnoće i još je priznala da je to slikala Lepa Brena koja je u sve upućena.

Naime, Devin je rođen u Americi, gde je završio medicinski fakultet i gde sada radi kao lekar, a na tužbu se odlučio, kako saznajemo iz domaćih medija, ne zbog novca nego zbog prava na istinu. Iako je DNK test urađen u Americi već dva puta dokazao da je Devin Miroslavljev sin, pravni postupak sada se vodi pred sudom u Srbiji.

devin i mira antonovic

BOJAN VUKOVIĆ

Devin od Miroslava nije dobio ništa!?

Mirjana često ističe da za sve ove godine Devin od Miroslava nije dobio ništa, ali da je očito mogao da mu pomogne.

Pročitala sam da se on hvalio kako je zetu dao sat. Pošto Miroslav nikad nije poslao sinu Devinu ni čokoladu, takvo hvalisanje i takva banalnost su me baš pogodili. Kad sam saznala da je galantno kupovao stanove, kojim su nam Miroslav i njegova žena pretili i ugrožavali Devinova prava, nije mi bilo svejedno. Kad sam saznala da su mu ukrali  veliki novac iz stana, bilo mi je jasno da je bio u mogućnosti, ali da nije osećao potrebu da rođenom sinu pokaže pažnju i ljubav, a još manje da mu pomogne i izdržava ga – izjavila je svojevremeno za Svet, Mira Antonović, dodajući da njenom sinu ništa nije potrebno, budući da kao lekar veoma lepo zarađuje u Americi.

Devinu ništa nije bilo potrebno osim lepe reči i zagrljaja, on se izborio da bude uspešan u životu. Ja mislim da mu je motiv bio baš da pokaže Miroslavu kako može i bez njega… Sada se piše kako Miroslav prebacuje imovinu na tuđe ime zbog straha da će mu Devin nešto uzeti. E, jadni moj Miroslave, kako si nisko pao! Tvoj sin će veoma brzo moći tebe da kupi desetostruko. Nije novac u pitanju već principrekla je Mira i dodala da Miroslav nije svestan da Sam Bog upravlja ovom situacijom i da će se otkriti sve što je bilo skriveno.“

Pročitajte: OTKRIVENA ISTINA! Vesna Zmijanac odgovorila na optužbe!

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ATA/IMAGES