svet

June 5, 2019 08:57

By

Mira Antonović se oglasila povodom tužbe koju je Miroslav Ilić podneo protiv nje i ŽESTOKO GA OCRNILA!

Pevač Miroslav Ilić pre dva dan došao je u Prvi osnovni sud u Beogradu na saslušanje povodom tužbe koju je podneo protiv svoje bivše izabranice Mirjane Antonović i to za proganjanje na razdaljini od 5.000 milja.

Prilikom saslušanja Miroslav Ilić je dao iskaz u kom je naveo da mu je Mirjana Antonović slala poruke koje je doživeo kao proganjanje.

– Miroslav je rekao da je u kratkom vremenskom periodu primao veliki broj sms poruka od Mirjane Antonović. U tim porukama nije bilo nikakvih pretnji, ali on tvrdi da je bio jako uznemiren. Treba da se sasluša i Mirjana, pošto tužilaštvo ne može da odluči dok se ona ne sasluša. Nakon toga će se utvrditi da li ima elemenata da se nastavi krivični postupak ili će tužilaštvo odbaciti krivičnu prijavu pa će on morati sam da nastavi gonjenje. Mirjana će biti saslušana 15. jula. U svakom slučaju ništa neće zaustaviti postupak utvrđivanja očinstva – rekao je advokat Mirjane Antonović za “Blic” po izlasku sa saslušanja.

Povodom celog slučaja oglasila se i Mirjana na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

– Dragi moji prijatelji Miroslav je saslušan sad će biti red na mene. Mislim da mojim prijateljima ne moram puno da objašnjavam. Sa ovom glupom tužbom neće uspeti da zaobiđe glavno suđenje. Mogu samo da vam kažem da je glavno suđenje u vezi Devina zakazano za 14. oktobar. On zna da se približava vreme da istina izađe na videlo, a vreme za laži ističe. Ovo su očigledno njegovi poslednji trzaji. Sve je već pokusao kako bi zaustavio slučaj. Ne zna više šta bi. Možda misli da me uplaši sa ovim potezom. Treba samo da se upitate zašto Miroslav nije odleteo da priloži DNK i dokaže da govori istinu? Mogu vam reći da je sve velika glupost. Naveo je proganjanje sa tekstovima i jednu priču iz moje knjige kad sam ga iznenadila pre 30 godina. Današnja tehnologija nam je, hvala Bogu, omogućila da blokiramo osobe sa kojima ne želimo da komuniciramo. Da nije tako sudnice bi bile prepune ovakvih kao što je Miroslav. Kad sam ga iznenadila pre 30 godina bili smo još uvek u vezi. On vrlo dobro zna šta se sa Devinom i sa mnom dogovarao i diskutovao. Mogu samo da predpostavim da je kućna cenzura povećala pritisak i zbog toga izvodi jednu glupost za drugom – napisala je Mirjana na svom profilu na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, suđenje oko očinstva, na kom MIrjana pokušava da dokaže da je pevač Miroslav Ilić otac njenog sina Devina traje godinama unazad.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet