mira skoric
Svet

4 Decembra, 2021 21:00

Mira Škorić OGORČENA: Moja ćerka radi u kovid bolnici, a Rada i Milan TERAJU ljude u smrt!

Mira Škorić ogorčena je i šokirana stavom i ponašanjem Rade Manojlović i Milana Stankovića, koji su glavni zagovornici na estradi protiv vakcinacije. Pevačica ističe da je takvo ponašanje nedopustivo i neodgovorno, te da takvim stavom teraju ljude u smrt.

Mira Škorić OGORČENA na antivaksere!

U vreme kada se ceo svet bori protiv ove bolesti, na hiljade ljudi svakodnevno umire, van svake mi je pameti da se nađe neko i ubeđuje ljude da ne treba da se štite. Svakog ko odvraća ljude od vakcinacije i spasenja treba da bude sramota. Ne znam da li znaju da svojim ponašanjem teraju ljude u smrt? Moja ćerka je treći put u Kovid bolnici u Batajnici, radi tamo kao lekar. Znam najbolje šta sve pacijenti tamo proživljavaju, u kakvim mukama žive i umiru i to uglavnom nevakcinisani. – započinje Mira Škorić.

 

 

 

 

 

 

Ne znam šta je sa ljudima i mozgovima. Ja dete ne viđam nedeljama i ti se nađeš pametan da nekog ubeđuješ  da ne treba da se vakciniše. Svaka čast i sram ih bilo zbog toga – izričita je bila Mira.

Rada Manojlović, koja je vrlo aktivna na Tviteru kada je u pitanju vakcinacija, nedavno je izbegla susret sa medijima tako što se na snimanju novogodišnjeg programa na DM televiziji pojavila tek kad su novinari otišli. Sa druge strane, Milan je na svom profilu napisao da ga je blam Mirinog blama u vezi sa stavom o vakcinaciji.

 

 

Pročitajte: Maja Nikolić prozvala Cecu i Jecu jer se slikaju  na vakcinaciji!

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ