Ćerka
žestoko opleo

June 26, 2022 21:00

By

Bivši ljubavnik otkriva: Mira hoće da ojadi Miroslava, već je bila u zatvoru zbog krađe

Mirin bivši stao na stranu Miroslava Ilića

Mirjana Antonović borila se da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina jer je finansijski propala, pa u ovom vidi zlatnu koku – tvrdi Zoran Pavlović Zoki njen, kako sam kaže, bivši dečko iz Amerike.

Mirin bivši otkrio šokantne detalje

U razgovoru za Svet on otkriva da Mirjanu poznaje od 1976. godine, kada su i bili u šestomesečnoj vezi.

– Znam ja nju kao zlu paru, što se kaže. Ja sam svirao gitaru u kafani gde je pevala njena drugarica Mersa. Tako smo se upoznali, počeli da se zabavljamo, iako je bila starija od mene i imala muža ja. Viđali smo se često. Nekad smo išli i kod nje, imala je kuću sa bazenom u Vermontu, tamo smo se i slikali. Ja sam tada imao 20, a ona 30 godina. Volela je pevače, muzičare generalno. Sećam se da je imala neke rezove na zadnjici, mislim da je među prvima stavila silikone, podizala d*pe, kako to već ide – započinje priču Zoki i kaže da mu je čudno što se sad Mirjana pere od njega i tvrdi da nikada nisu bili u vezi, a nisu joj smetale njegove izjave pre godinu dana.

Pročitajte: Mirijana Antonović kroz suze saopštila sudsku odluku – Otkriveno da li su Miroslav i Devin otac i sin

mirin bivši

Rajko Ristić

– Tad sam rekao neke lepe stvari i nije se bunila, a sada me kao površno poznaje. To je gnusna laž jer imamo svedoke koji znaju za smo bili u vezi. Kaže da sam joj ucenjivao drugaricu, jesam. Ali postoji i razlog. Mi smo eksperimentisali u s*ksu i snimali se. Ona me je posle uslovila da moram da je ženim, rekla je ako to ne uradim ona će da me deportuje za Jugoslaviju jer mi je viza istekla. Ja kažem, slobodno me prijavi, a ja ću da pokažem naše slike. Da ne
pričam šta je sve Mirjana volela da radi. A hoću, ako me bude vukla za jezik i ne bude prestala da blati… – kaže Mirin bivši i dodaje:

Pročitajte: Gordana zvala ljubavnicu Miroslava Ilića i žestoko je izvređala – Mira Antonović u šoku zbog pretnji koje je dobila

mirin bivši

ATA IMAGES

– I baš se sad setila Miroslava i očinstva? Nego, čujem da je finansijski propala, a Miroslav može da joj bude zlatna koka. Sigurno je uštedeo neki milion za sve ove godine, pa da i ona uzme parče kolača. Njoj je to bitnije nego njenom sinu. Koliko čujem on je čovek stabilan, obrazovan. Ne razumem celu tu priču da na silu nešto isteruje, ali, uvek je bila takva, kad zacrta to mora tako ili nikako drugačije. Kaže da je Miroslava slučajno upoznala, kako da ne. Uvek kad su muzičari tu, ona je u prvom redu. Tako je upoznala i Kiću Slabinca i Tomu Zdravkovića. Kod nje ništa nije slučajno. Ja Miroslava nit volim, nit mrzim, ali to je tako. Vidi se da je taj Devin njegov, nego ga je sramota da prizna – kaže Zoki i nastavlja:

– Ona je bila u zatvoru, ali je posle napisala u knjizi neke budalaštine. Da joj nije bilo muža, ležala bi sigurno dve – tri godine. On ju je izvukao. Osuđena je za krađu, uzimala je tuđe kartice i kupovala nakit i garderobu, pa su je uhvatili. Parkira kola ispred zlatare, uđe sa mužem, on je ljubi u vrat, kupuje prstenje od 30.000 hiljada evra na karticu. Tada nije bilo kompjutera i to se proveravalo preko Londona. Dok oni utvrde čije su kartice, prošao voz. Policija ih je našla u jednom hotelu, a u vodokotliću toaleta su držali zlatan nakit u vrednosti od skoro 800.000 dolara – zaključio je Mirin bivši.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: ATA IMAGES