Bivša ljubavnica Miroslava Ilića
Svet

March 23, 2022 21:30

By

“Boga se ne bojiš, životinja ima više osećanja”: Parališuće pismo Mirjane Antonović upućeno Miroslavu Iliću ledi srca!

Pevač Miroslav Ilić i njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović danas su imali poslednje ročište, posle kojeg bi trebalo da bude doneta konačna sudska odluka.

Kada budu doneli odluku suda, saopštićemo je. Ne možemo da iznosimo detalje sa suđenja. Postupak je okončan, ne znamo kada će biti doneta konačna odluka. Stranke su bile korektne i odnos je bio korektan, stranke mogu uložiti žalbu ukoliko nisu zadovoljne ishodom – rekao je advokat, dok je Mirjana dodala:

Ovo je sve veoma stresno, utiče na zdravlje sve ovo. Na svakog bi ovo bilo stresno, ne samo na mene. Osećam stres, lupanje srca, to su te posledice. Volela bih da se to okonča. Ova situacija je bespotrebna. Ne smem ništa da pričam. Tu smo da se završi situacija do kraja i Devin jedva čeka da se završi sve ovo, danas neće doći. Mi ćemo se boriti da se promeni zakon o DNK analizi, mučno nam je sve ovo – rekla je Mirjana.

Iako sada, zbog suđenja, ništa ne sme da govori o pevaču, svi se sećaju pisma kojim se javno obratila Miroslavu, koje vam prenosimo u celosti.

Da li si se, Miroslave, pitao kako ti se sin oseća zbog tvog ponašanja? Da li si mu ikad obrisao suzu kad je plakao? Sram može da te bude! Tužiš majku i nazivaš je psihopatom. Majku koja je godinama ćutala i sama rešavala probleme, a kad je saznao istinu, sve najbolje rekla Devinu za tebe. Je l se tako tretira žena koja je negovala i hranila tvog sina bez ikakve tvoje pomoći? Razbacivao si se novcem i hvalio da si zetu kupio sat od 15.000 evra, a Devinu nisi kupio jednu jabuku. Da li si ti uopšte živo biće ili samo nečiji pulen? Životinje imaju normalnije ponašanje i osećaje. Imaš li trunku savesti i morala? Najgore je što se Boga ne bojiš i tako stavljaš svoju drugu decu i unuke u opasnost. Da li si stvarno tolika kukavica da ne smeš da lupiš šakom o sto i kažeš pred svetom: ’Devin je moj sin i ponosim se njime’, pa makar te ubili ucenjivači. Devin je to zaslužio. Nekad si bio drugačiji čovek i mnogo si me voleo. Nemoguće da je taj Miroslav potpuno izbrisan i da je tako velika ljubav sasvim nestala u tebi. Zašto si dozvolio lažljivcima i ljigavcima kao što je Vlado Perović, koji ti je pričao da sam ga dočekivala sa šampanjcem u hotelu, a dobro znaš da ga ni ne poznajem. I sad sam se u sebi nasmejala… Morao bi da bude ober frajer, pa da mu ja kupim šampanjac, a on to sigurno nije. Pa seti se, ti si čovek kog sam volela, a da li sam ja tebi ikad kupila šampanjac? Ili ti meni? S tim lažljivcem ću tek da se obračunam – napisala ja Mirjana svojevremeno, pa nastavila:

ata images

Nisi shvatio da su svi ti savetnici bili ljudi koji su imali i imaju korist od tebe, a ja sam im bila i ostala opasnost. Da im nisi poverovao, danas bi bio najsrećniji čovek na svetu. Očigledno je da sad to nisi. Ti si grlio svoje dete i bio s njim, okačio mu krstić oko vrata da ga u životu čuva. Zašto se sad ovako loše ponašaš? Na kraju je ispalo da dete mora od tebe da se čuva. Naša borba je pravedna i moramo pobediti bez obzira na sve tvoje manipulacije. Bolje bi bilo da si tim novcem platio Devinovu školu umesto da nas maltretiraš, a sad želiš i mene da onemogućiš. Ali nećeš me uplašiti, nećeš me iscrpiti. Ako ti je želja da izmišljaš rupe u zakonu i da se tužakaš do kraja života, tužakaćemo se do smrti.

Foto: Bojan Vuković

Ja imam jedno veliko blago koje si i ti mogao da imaš, ali taj blagoslov si odbacio. Pljunuo si Boga u lice. To blago je tvoj sin Devin i za to ti hvala. On je pravi Božji blagoslov ne samo meni nego mnogima. Ne vrede ti sve te krasne pesme koje si nam posvetio i ispevao pošto taj Miroslav živi samo u pesmama. Tvoj sin mi je rekao: ’Idem pred Miroslava da vidi šta je promašio i koliko je mnogo izgubio.’ Stalno sam nalazila opravdanje za tebe i opraštala ti, ali onog časa kad si odlučio da povrediš Devina, što nikad sebi nisi smeo da dozvoliš, sva opravdanja si izbrisao.

ata images

Miroslav Ilić je psle toga tužio Miru Antonović zbog uznemiravanja i pred sudom dao izjavu kako mu je ona poslala više SMS poruka koje su ga uzrujale. S druge strane, Mirjanin sin Devin tužio je Miroslava za utvrđivanje očinstva.

ata images

Miroslav se plaši DNK analize pošto bi sud po kratkom postupku utvrdio ono što on i Gordana znaju još pre Devinovog rođenja, da je on Devinov otac. Gordana, njegova supruga, zato je i tražila da joj dam svoje dete, a kad to nije uspelo, pretila je da će ga ubiti. Bože, stvarno je luda žena! Sad izjavljuje po novinama da Devin nije Miroslavljev sin i kaže: ’To što Devin liči na mog Miru ne znači da mu je on otac, pa i ja ličim na Tanju Bošković a nemamo istog oca.’ Kad je pitaju za Devina i Mirjanu Antonović, Gordana kaže da nikad nije čula za nas, a sina je htela da mi uzme. Miroslav se isto pravi lud, ali veoma dobro zna da mu je Devin sin. Ljubio ga je još dok je bio u mom stomaku – rekla je tada Mira Anotonović.

Devin je pre deset godina preko interneta saznao ko mu je otac. Štitila sam ga od tog primitivnog ponašanja dok mi je bilo u moći, ali nakon što je Miroslav posle datog obećanja da će se videti sa Devinom u Beogradu odustao, ostale su samo pretnje. Zapretio nam je da ako Devin bude tražio bilo kakva prava, videćemo šta će se desiti. Posle takvog razgovora Devin i ja smo se konsultovali sa advokatima i obratili se sudu, da bi sada Miroslav mene tužio za proganjanje i izjavio da sam psihopata i da se loše oseća zbog telefonskih poruka. Pošto mu je zabranjeno da ljudski razgovara, odlučila sam se na ovo otvoreno pismo. Obraćam mu se javno, preko štampe da ne bude da ga proganjam SMS porukama – govorila je tada Mirjana, čija agonija bi konačno trebalo da prestane.

PROČITAJTE: Bajkoviti odmor sa sestrom Lidijom i preslatkim unukom Željkom! Ceca potpuno podetinjila u šestoj deceniji! (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES