Bivša ljubavnica Miroslava Ilića
Svet

May 24, 2022 10:00

By

Supruga Miroslava Ilića na meti napada Mirjane Antonović: Pevač sve otkrio

Mirjana i Miroslav ne odustaju od svojih tvrdnji

Porodična saga u kojoj su glavni likovi Miroslav Ilić i Mirjana Antonović, a zaplet se vrti oko nepriznatog sina Devina, još nema kraj ni u najavi. Ročišta se smenjuju, akteri tvrde da im je svega preko glave, ali niko ne odustaje od svojih stavova.

devin i mirjana antonović

Bojan Vuković

Mirjana i Miroslav nastavljaju sa suđenjem

Kako će se sve završiti ne znamo, ali pamtimo kako je počelo. Kada je Mirjana Antonović pre nekoliko godina najavila da će od suda tražiti „crno na belo“ da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, doktora iz Amerike, „slavuj iz Mrčajevaca“ je izjavio:

‒ Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina.

Pročitajte: Boga se ne bojiš, životinja ima više osećanja – Parališuće pismo Mirjane Antonović upućeno Miroslavu Iliću ledi srca

gordana i miroslav ilić

Ata images

Mislim da meta nisam ja, nego moja supruga. Ako neko hoće da traži svoje pravo, slobodno neka izvoli. Mi smo kroz to prolazili pre mnogo godina i moja porodica se sa ovim ne susreće prvi put. Ovo ne može da nas uzdrma ‒ poručio je Miroslav.

IZVOR: HELLO

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES