Scandal

23 Jula, 2020 10:04

Mirko Gavrić URNISAO Lunu Đogani! Znam da si GLUPA, glava ti je PRAZNA!

Bivši zadrugar i najbolji prijatelj Anabele Atijas, Mirko Gavrić odlučio je da zauvek izbriše iz života Lunu Đogani, a sada joj se obratio otvorenim pismom.

IZNEO SVE ŠTO MU JE NA DUŠI!

Gavrića su po svemu sudeći povredili Lunini postupci kada je reč o njenom odnosu prema majci Anabeli.

„Nekada bih ovo pismo počeo rečenicom: „Lunka, razmaženo moje dete malo…“ Danas ti se obraćam samo imenom jer si sve drugo izgubila. Luna, dokazao sam više puta ko sam i šta u tvom životu i pre i tokom rijalitija u kom si već treću godinu za redom pokazivala samo najgore ljudske osobine“, napisao je Mirko i dodao:

„Kada si u prvoj sezoni bila najstrašnije osuđena JA i jedino JA sam stao uz tvoju majku. Tada te se i otac stideo. Uspela si da pljunes i poniziš majku javno, ženu koja ti je podarila život koji danas imaš“, ogorčen je Gavrić.

„Zašto ja tebe nisam otpratio i podneo tužbu kada si u Zadruzi 1 iznela najveću budalaštinu da sam gay? Zato što znam da si glupa, da ti je glava prazna…“, napisao je i dadao da su se nakon prve zadruge Anabela i on postarali da Luna izgradi karijeru, kako bi skrenula misli sa svega lošeg što joj se desilo.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević