Vila Goce Božinovske svet novine svet portal
Svet

November 1, 2022 21:27

By

Mirko Šijan više nije besposlen: Bojanin otac zaposlio zeta na veoma odgovornom mestu

Mirko Šijan se zaposlio u tastovoj firmi

Goca Božinovska više nema brigu oko Mirka Šijana jer on sad radi kod tašte Danijele i tasta Bogdana Rodića, piše Kurir. Pevačica više neće izdržavati sina, što je, navodno, godinama činila. Prema pisanju pomenutog lista, Mirko Šijan se zaposlio u porodičnoj firmi njegove žene Bojane i najčešće razvozi živinu. Sada funkcioniše na relaciji Titel-Surčin.

Pročitajte: Mirko Šijan čuva bebu ceo dan, kakav crne žurke tvrdi Goca

Bojana i Mirko Šijan

Ata images

– Mirko nikada nije imao stalan posao. Uvek su to bile neke kombinacije, a i mama je uvek bila uz njega. Život mu se promenio otkako je počeo vezu s Bojanom, a dodatno kad su dobili sina i venčali se. Njegova žena je iz vredne porodice i otkako zna za sebe, uvek je sa sestrama Bogdanom i Natašom radila, em na pijaci, em u kući. Zaista ne znam kakve su uslove ugovorili, ali Mirko je prezadovoljan i završava sve što treba oko farme. Skladna su porodica, a zet je Rodićima i te kako dobrodošao u firmi – priča sagovornik Kurira blizak Rodićima.

Pročitajte: Goca Božinovska poludela, Mirko Šijan i Bojana Rodić za renoviranje bazena dali deset hiljada evra

Bojan Vuković

S druge strane, Goca je oduvek želela da se Mirko zaposli kako bi imao redovna primanja. Inače, ona već duže vreme svojevoljno ne radi kao ranije jer se posvetila porodici.

– Sinu je finansijski pomagala, ali sad, kad nema toliko posla, više nije tako. Sve se promenilo od korone, a zadesila ju je i tragedija jer joj je umrla majka i od tada se povukla. Posvetila se porodici i čuvanju unuka Zorana. Mirko je sad glava kuće i ozbiljno je shvatio da mora da radi. Sa taštom i tastom se odlično slaže i vredno doprinosi porodičnom biznisu, ipak, to će jednog dana da preuzmu i njegova deca. Ne pada mu ništa teško. Kombijem razvozi meso do pijaca na kojima Rodići imaju tezge i učestvuje u svim neophodnim poslovima. Nekad i po ceo dan provede na terenu. Bojana je trudna i čuva dete, pa ne radi više kao pre, ali je Mirko zato preuzeo deo njenih obaveza – završava izvor.

Pročitajte: Elegancija i glamur na svakom koraku, trudna mlada poput princeze – Bojana Rodić i Mirko Šijan stali na ludi kamen 

Bojan Vuković

Šijan je potvrdio pisanje pomenutog lista

– Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću uvek pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja. Nisam se razumeo u piletinu, tek kad sam krenuo da se zabavljam s Bojanom, počeo sam da je jedem i sad mogu tačno da provalim kada je domaća prava piletina, a kada je kupovna u pitanju. Onima koji javljaju takve priče mogu da poručim da ne brinu jer, hvala bogu, imamo svega. Moj tast i tašta su toliko vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a naravno, šta god treba, tu sam – poručio je Mirko za Kurir.

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES