Scandal

9 Decembra, 2020 22:00

Mirko Šijan se ŽENI NA LETO! Goca PRIPRETILA SINU!

Goca Božinovska je toliko oduševljena Bojanom Rodić koja je skoro godinu dana u vezi sa njenim Mirkom, pa je napala sina da se šalom ne šali da je povredi ili, ne daj Bože, ostavi!

Bojana je stalno kod Mirka, kao da su već u braku

Bojana je stalno kod Mirka, kao da su već u braku. Devojka mu u svemu ugađa, pomaže Goci oko kućnih poslova, kuva, pere, pegla – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirko Šijan (@miresijan)

– Nedavno su slavili, pa se baš pokazala kao domaćica, a Goci sad sve to posebno znači jer je više u Kraljevu zbog majke koja je jako loše, nego u Surčinu. Zato je i napala Mirka da kupuje prsten i da više ne okleva: Šta ima više da čekaš, kupuj prsten! Ovakvu priliku ne smeš da prokockaš! Devojka poput Bojane se nalazi jednom u životu, nemoj da sam čula da si je povredio! Ona je ozbiljna, nije neka tamo od danas do sutra… Neću da je izigraš prepričava izvor za SCANDAL! i za kraj kaže:
Mirko je sve saslušao majku i rekao joj da je to odavno rešeno da se venča s Bojanom, a jedino što ih koči u konkretnim planovima je situacija s koronom. Tako da, čim se sve stabilizuje, biće zakazana svadba.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL! i INSTAGRAM