Miroslav Ilić bv STAR
Svet

12 Oktobra, 2021 12:00

Miroslav Ilić DEMOLIRAO kancelariju Breninog kuma! Policija odmah došla!

Pevač Miroslav Ilić ne krije da je svojevremeno imao problem sa alkoholom i da je tada na videlo izlazila njegova preka narav.

Miroslav Ilić demolirao kancelariju Breninog kuma!

On se davno odrekao svog najvećeg poroka, ali incidenti koje je tada pravio pod gasom pamte se i danas. Ono što ni Brena nikad neće zaboraviti jeste sukob sa njenim kumom Rakom Đokićem.

lepa brena

Ilićev dugogodišnji saradnik i prijatelj bio je poznati estradni menadžer Raka Đokić, koji je preminuo još ’93. godine. Miroslav je 80-ih nastupao zajedno sa Lepom Brenom, sve dok nisu krenuli nesporazumi između Rake i njega. U to vreme on je mnogo pio i stalno pravio incidente, a to je bio jedan od razloga što Raka nije želeo da nastavi saradnju sa njim. Miroslav je ipak tražio od Rake da mu organizuje turneju ’87. godine, ali pošto se ovaj danima nije javljao na telefon, Miroslav otišao u prostorije ZAM-a u Domu sindikata i demolirao kancelarije.  Službenice koje su tada radile bile su prestravljene razbijanjem kancelarija, pa su odmah pozvale policiju i prijavile Ilića. Slavni pevač je bio krivično gonjen i morao je da plati novčanu kaznu od tadašnjih 60.000 dinara. Tu se njegova saradnja sa Rakom definitivno prekinula, a Miroslav je tek nakon dve godine i brojnih incidenata odlučio da batali alkohol. Inače, potukao se on i sa svojim kompozitorom Vukasom, menadžera Mišu Jelovca udario je flašom u glavu, ma svašta je radio ispričao je za SVET dobroobavešten izvor. 

Dobra vest jeste to što slavuj iz Mrčajevaca, po sopstvenom priznanju, već 33 godina nije okusio alkohol.

Ne odričem se ničega u životu, pa ni tog perioda kada sam voleo da popijem. U to vreme platio sam ceh onog sindroma kad nemaš, pa odjednom imaš sve. Bude ti važno samo da je veselo. Moj problem je bio to što zapravo ne podnosim alkohol. On grozno utiče na mene, napravi od mene čudovište izjavio je Miroslav svojevremeno.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/BOJAN VUKOVIĆ