Bivši suprug Lepe Lukić
Svet

March 3, 2022 14:00

By

Miroslav Ilić kupio GROBNO mesto za sebe i ženu Gocu! Pevač ogolio dušu i rasplakao publiku!

Proslavljeni pevač narodne muzike Miroslav Ilić veoma retko iznosi intimu putem medija, ali kako godine idu, potpuno je promenio odnos prema svetu, te je odlučio da u iskrenoj ispovesti za Hit Informer, ispriča kada je odlučio da kupi dva grobna mesta, za sebe i suprugu Gordanu, sa kojom je pet decenija u braku. Iako su tokom  dugogodišnje zajednice doživljavali nebrojano sukoba mišljenja i trzavica, na večni počinak bi kada za to dođe vreme, voleli da odu zajedno, jer je ljubav i poštovanje iznad svega.

Već izabrao grobno mesto za sebe i Gordanu. Morao sam da rezervišem mesto na našem mesnom groblju. Postavili smo dve betonske ograde, koje nas čekaju kad dođe vreme za to. Nisam izabrao spomenik i nadam se da još ne treba da razmišljam o tome – ističe slavuj iz Mrčajevaca u potpunom spokoju, i dodaje da nikada u životu i nije mogao da zamisli da bi završio van svog rodnog sela.

– Naravno da će biti u Mrčajevcima, pa gde drugo? Moj prijatelj Žika iz Pariza me je odveo u grad Kolombe na severoistoku Francuske, gde je sahranjen čuveni general Šarl de Gol. Posetio sam njegovu večnu kuću i oduševio se kada sam video da se De Golov spomenik ne razlikuje od bilo kog drugog na tom malom groblju. I ja sam poželeo nešto slično da napravim za sebe. Ako sam zaslužio, neko će jednog dana navratiti i na moj grob. Ako nisam, neće.

Pročitajte: Oglasio se Miroslav Ilić posle vesti da je u bolnici! Evo šta se zaista desilo nakon suđenja sa ljubavnicom!

Ilića za Mrčajevce vežu najdivnije uspomene, poput bezbrižnog detinjstva, prvih veza, zaljubljivanja, ali i nastupa koje nikada neće zaboraviti.

– Srce mi je zaigralo od sreće kada sam nedavno video da je moj muzički otac Obren dobio ulicu u Mrčajevcima. Ja vama ne umem rečima da opišem te emocije kada dođem u svoje rodno selo. Voleo bih da se tamo preselim kada odem u penziju, da čuvam dvadesetak ovaca, šetam po voćnjaku i obrađujem nešto malo zemlje – sa setom objašnjava Miroslav, pa naglašava da sve slobodno vreme provodi u nekadašnjoj porodičnoj kući.

– Kad god uhvatim neku krivinu, odlazim tamo. Živim u Beogradu i volim taj grad, ali mi se duša razgali samo kada sam u Mrčajevcima, to je nešto neobjašnjivo. Tada pomislim u sebi: “Ma, kakav Beograd, ovo ovde je raj.”

Roditelji Milica i Života bili su pravi veseljaci, puni života, entuzijazma, volje za stvaralaštvom, a već sa pet godina su shvatili da je Miroslav veoma talentovan za muziku.

– Moj otac Žiko pevao je u seoskom horu koji u našem selu postoji duže od sto godina. Majka Milica je takođe pevala kao slavuj. Imala je divan glas i još bolji sluh. Uveče, kada se vrati sa njive, pevala mi je nešto poput uspavanke. Zbog nje i za njenu ljubav sam i počeo da se bavim muzikom, da živim za pesmu, a kasnije i od pesme – završava pevač za Hit.

Pročitajte: Voditeljka oplela po pevačici: “Ja sam kraljica, a Tanja Savić je dežurna budala!”

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images