Star

March 29, 2022 18:07

By

Miroslav Ilić očajan, Brena i bivša ljubavnica smislile kako da ga unište: “Mirjana me proganja decenijama!”

Miroslav Ilić je očajan zbog tog što se već godinama sudi sa Mirajnom Antonović, bivšom ljubavnicom, koja od njega traži da prizna njenog sina Devina, za koga tvrdi da je pevačev sin.

Miroslav Ilić očajan, Brena i bivša ljubavnica smislile kako da ga unište!

Međutim, zbogo onoga što sledi, pevaču tek neće biti dobro.

Naime, kako je neko vreme boravila u Srbiji, sa svojom prijateljicom Lepom Brenom Mirjana Antonović osmislila je plan, od koga Miroslavu neće biti dobro.

lepa brena i mirjana antonović

ata images

Kako saznaje Republika.rs Brena i Mirjana osmislile su da bi Mirjana mogla da pokrene biznis u Srbiji, a da bi joj za to bila potrebna kuća, koju bi kupila ni manje ni više nego u Miroslavovim rodnim Mrčajevcima.

PROČITAJTE: Zorica Marković brani Ilića: Mirjana je uz pomoć drugarica ulovila Miroslava, sad hoće da mu uvali dete! Potkačila i Brenu!

Brena i Mirjana se mnogo dugo poznaju i ona je bila jedna od prvih koja ju je podržala kad je počela da se bori za dokazivanje očinstva. Na kraju je na nagovor Mirjane pristala da svedoči protiv kolege, a najviše je iznerviralo to kada je Ilić tužio Mirjanu za to što je iznosila detalje sa suđenja kad je u pitanju borba za dokazivanje očinstva. Mirjana se sastala s Brenom odmah posle njenog pojavljivanja na sudu prošle nedelje, pa su otišle u restoran. Tako je Brena dala ideju vezanu za kupovinu placa – priča sagovornik blizak Antonovićevoj.

U pitanju je poljoprivredno zemljište koje ima 70 ari. Cena po aru je prvobitno bila oko 650 evra, ali bi gazde spustile cenu.

miroslav ilić

ata images

Miroslav je svojevremeno o odnosu sa Mirjanom kratko i jasno rekao:

Ta žena mene proganja decenijama, ne znam šta više sa njom da radim. Opsednuta je mnome. Ništa nisam učinio da bi mi se ovo priredilo. Gledam svoja posla i život, nemam potrebu da bilo kome nešto dokazujem. Ovo sve predugo traje i nadam se da će istina brzo da ugleda svetlost dana – govorio je Miroslav, a kako će odreagovati ako Lepa Brena i Mirjana Antonović svoj plan sprovedu u delo, ostaje da vidimo.

PROČITAJTE: Marija Šerifović više nije mogla da gleda pijanog oca! Naterao ju je da uradi ono što nije želela!

IZVOR: REPUBLIKA

FOTO: ATA IMAGES