Star

2 Marta, 2022 16:00

Misteriozna lepotica iz ovog spota je naša čuvena pevačica! Nekada manekenka, a sada je diva narodne muzike!

Ovih dana po društvenim mrežama kruže zaboravljene fotografije naših estradnih umetnika. Sada je isplivala fotografija jedne naše estradne umetnice, a ono što je malo poznato jeste da se naša pevačica narodne muzike, pre 31 godinu okušala i kao manekenka, kada se pojavila u ulozi misteriozne lepotice u spotu njenog kolege Zorana Kalezića. Pevačica je učestvovala u ekranizaciji pesme „Željo moja, najslađi otrove“, gde je imalu glavnu ulogu, a pre izvesnog vremena njeni fanovi prisetili su se ove simpatične epizode.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

A o tome kako se snašla govore mnogobrojni komplimenti na račun ove pevačice.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

 

Misteriozna lepotica iz ovog spota je naša čuvena pevačica!

U pitanju je slavna pevačica Ana Bekuta koja je danas jedna od najcenjenijih pevačica u svetu narodne muzike, a malo je poznato da se ona na početku karijere okušala kao model i glumica u spotu jednog svog kolege.

Zvezda folk muzike Ana Bekuta ima iza sebe bogatu višedecenijsku karijeru, tokom koje je objavila osamnaest albuma i otpevala mnoge hitove — „Ja nisam rođena da živim sama“, „Imam jedan život“, „Kralj ponoći“, „Zlatiborske zore“, „Umri muški“…

Dobitnica je mnogih priznanja i održala je mnogo uspešnih koncerata, pa danas spada u naše najcenjenije pevačice narodne muzike, a gledamo je i kao članicu žirija u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Pročitajte: Šerifovićka uporedila Cecu i Karleušu: Pomenula njihov sukob, pa otkrila sa kojom je bliža!

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RAJKO RSITIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ