svet

October 6, 2013 19:01

By

Mlada savladala strah od palate: I princ Hari staje na ludi kamen!

AUSTRALIA: Prince Harry visits Toronga zoo.

Kresida Bonas konačno je prevladala svoje strahove od venčanja sa princem Harijem i ulaska u kraljevsku porodicu, piše britanski “Telegraf”. “Kresi će se udati za Harija. On nije prestajao da priča o braku i deci, i ona se vremenom navikla na tu ideju. Venčanje će verovati biti sledeće godine“, rekla je jedna njena drugarica za britanski list.

Nije tajna da princ Hari, najpoznatiji britanski neženja koji sledeće godine puni 30 godina, želi da se skrasi sa 24-godišnjom Kresidom. Kako pišu britanski mediji, njih dvoje je u maju 2012. godine upoznala princeza Eugenija, ali je je Kresida smatrala da je previše mlada za brak. Hari je, međutim, odlučio da se skrasi i bio je uporan. Tokom njegove četvoromesečne službe u Avganistanu, bili su u stalnom telefonskom kontaktu. Po povratku u Britaniju, ljubav je procvetala i viđani su zajedno u javnosti.

Njena porodica, koja je u direktnoj rodbinskoj vezi sa Edvardom VII, poznata je po boemskom načinu života i zabavama što se, kako piše “Telegraf”, princu naročito dopalo.

Izvor: Tanjug