Uspomene Lepe Brene svet portal svet
Svet

May 25, 2023 15:45

By

Nekad je ovaj brak imao smisla… Sopštenje Lepe Brene o kraju mučnog života u porodičnom domu

Mlade godine Lepe Brene prošle su tužno 

Pevačica Lepa Brena zahvaljujući svojoj muzičkoj karijeri danas živi u izobilju pa tako sebi može priuštiti najluksuznije stvari, ali kako je jedom prilikom otkrila, pre popularnosti se borila sa teškim siromaštvom.

Lepa Brena nije oduvek uživala u bogatstvu, već je u mladosti bila veoma siromašna, o čemu je jednom prilikom govorila i otkrila da je gladovala.

Pročitajte Rasturen san o srećnom životu – Sve tajne vile u Majamiju koju Lepa Brena i Boba prodaju

godine Lepe Brene

ATA images

– Doslovno sam bila gladna kada sam otišla u Beograd da studiram turizam i tamo provela šest meseci gladna. Sećam se kako sam očajnički štedela novac da mogu na ekskurziju u Kupare pokraj Dubrovnika. Jela sam hleb i jogurt, pa ako sam htela slatko malo sam pošećerila. Jednog dana sam totalno pokisla i na košavi stajala na autobuskoj stanici, gladna i jadna, a uz noge mi se stisnuo neki mali pas. Drhtali smo od hladnoće, nebo je proparala munja i kao da mi je prosvetlila mozak.

Pročitajte Stanje ozbiljno – Lepa Brena primljena u bolnicu, na licu joj se vidi da je bolesna FOTO

godine Lepe Brene

Rajko Ristić

– Rekla sam sebi: “Nemam novca ni za knjige ni za hranu, od danas uzimam život u svoje ruke.” Vratila sam se u Brčko i srela sastav s kojim sam kasnije i nastupala i rekla im: “Pevačica vam je sjajna, ali ja sam bolja”. Saša Popović je podigao naočare i to je bilo to, ispričala je ona.

Pevačica je otkrila i da za nju nije sve u bogatstvu, pa se prisetila kako je živela pre velike popularnosti.

Pročitajte Okršaj kakav se ne pamti – Lepa Brena ne trpi uspeh ove koleginice, žestoko je prozvala FOTO

godine Lepe Brene

Rajko Ristić

– Odrasla sam u stanu od 50 kvadratnih metara i kao devojčici san mi je bio da nešto napravim, da budem samostalna, a to i jesam. Ali na kraju kada ispunite sve i kada kupite auto koji želite, prsten, pa bundu, pa onu torbu i kada sve to imate i kada ujutru ustanete i pomislite na to da do WC-a imate 20 metara od kreveta ili da ste nešto zaboravili na trećem spratu kuće, shvatite da sve to u srži nema smisla.

Pročitajte Lepa Brena priznala – Svašta nam se izdešavalo u braku, razdvojeni smo proveli poslednju godišnjicu

godine Lepe Brene

Rajko Ristić

– Kuća u kojoj živimo, dok je bila puna dece i njihovih prijatelja i gde se svako jutro pravio doručak za šestoro dece i gde se živelo dinamično, imala je smisla. Sada je postala prazna. Smestila bih se bilo gde gde ne bih čula buku automobila, bilo bi zgodno u neko selo kraj Beograda. Želim da živim opušteno i prirodno – istakla je tada Brena.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Rajko Ristić