Mladen Vuletic
Svet

16 Aprila, 2022 19:00

Mladen Vuletić prvi put priznao ko je zapravo Dalila: Ovo je uradila bolesnom detetu

Mladen Vuletić nedavno se oženio voditeljkom Jelenom Pešić, a u septembru treba da postanu roditelji devojčice Mile. Na dan njegove svadbe Dalila je bila u suzama i satima plakala u Zadruzi, ali Mladena to ne da nije ganulo, nego u životu ne želi da je sretne. U intervjuu za Svet otvoreno je priznao šta misli o bivšoj devojci, ali i Caru, Dejanu, Miljani.

Pročitajte: Mladen Vuletić: Dalila i ja smo se ljubili dok je bila u braku!

mladen vuletić

Rajko Ristić

Zbog čega Dalila sebi dozvoljava svakodnevno ponižavanje zbog Cara? Jel misliš da je to stvarno ljubav?

– Sve za kadar, sve za popularnost. Ne mogu da steknu popularnost na drugačiji način sem da prevare muža, i da diraju bolesnu decu. Mojoj Jeleni je pljuvala brata koji ima Daunov sindrom samo da bi došla u prvi plan. Svima je dirala mrtve, pokojne, na sve je spremna. Kako ona drugačije da ispliva u prvi plan. Ako treba sa petoro muškaraca da bude da bi bila u centru pažnje, biće.

Jel to samo zbog kadra ili zbog para?

– I zbog kadra i zbog svega, to je najgora osoba koja postoji na svetu, najveće zlo. Ona je jednostavno bolesna žena. Ne bih više o njoj, neka radi šta hoće laka joj crna zemlja.

Jel Dejan Dragojević dobro prošao?

– Ma ne znam brate, ne bih ni njega da komentarišem jer ko je spreman da promeni veru, taj je spreman na sve pa i da se pomiri sa tom istom ženom.

Mladen Vulitić udario na Miljanu i Bebicu

Mladen Vuletić

Printscreen

A Miljana i Bebica, kakav su spoj?

– Ma on je dečko debil i on i onaj Zola. Svako ko uđe u ozbiljnu vezu sa Miljanom Kulić stvarno nije normalan, mora da mu fali neka daska u glavi. Šta god da pokušava sa njom nije normalan.

Priča se da je prevarant, a predstavlja se kao invesitor?

-Ko bre investitor? Pa on ne ume baraku malu da napravi. On je jedan lažov i prevarant.

Čudno da to Marija nije primetila, hvali zeta…

– Ona se mlada udala, nije prošla tu uličnu školu pa da proceni. Oni od Miljane samo novac hoće. Šalju je u bolesnu u rijaliti zbog para, ona im je napravila i kuću i sve i apartmane na Zlatiboru da Marija ima šta da izdaje.

Pročitajte: Marija Kulić ogorčena – „Ivan Marinković tri godine nije video sina!”

bivši muž goce tržan

FOTO: Rajko Ristić

Kako komentarišeš Ivana Marinkovića koji svoju decu i ne viđa? Pitam to jer uskoro i sam treba da postaneš otac…

– Ma on je debil, ja to ne mogu da komentarišem. Ja svaki dan gledam Jeleni stomak koliko skače, koliko je porastao, sad je već skoro peti mesec. Rekli su nam da je devojčica ali Jelena i dalje misli da je muško. Jedva čekam da se porodi da vidim na šta će to naše dete da liči. Stalno pričamo o tome, čitamo, pripremamo se, baš sam uzbuđen. Kod crnogoraca važi ono prvo pa muško, ali ja se baš radujem što će biti ćerka, baš mi je svejedno – rekao je Mladen, a ostatak intervjua možete pročitati u novom broju Sveta koji je na kioscima.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić