Mlađa ćerka Zdravka Čolića
Svet

19 Maja, 2022 10:00

Lara objavila fotografiju iz spavaće sobe: Čola saznao ko se bude pored njegove mlađe ćerke, ovo mu se neće dopasti (FOTO)

Mlađa ćerka Zdravka Čolića prava je lepotica ali Čoli to zadaje glavobolje

Mlađa ćerka Zdravka Čolića proslavila godišnjicu pa objavila fotku iz spavaće sobe

Zdravko Čolić, najveća balkanska zvezda škrto čuva svoj privatan život i na pitanja o ženi i ćerkama retko kaže nešto više. Međutim, njegove ćerke prilično su aktivne na društvenim mrežama i ne kriju kako žive. Da li se to dopada njihovom ocu, to je sad već stvar pitanja.

Pročitajte: Zdravko Čolić otvorio dušu: Ovo je istina o ćerki Uni i njegovim neostvarenim željama

Ćerka Zdravka Čolića

Ćerka Zdravka Čolića

Budući da smo njegovu stariju ćerku već upoznali putem „Instagrama“ sada je došao red i na mlađu ćerku, Laru, koja osvaja društevene mreže. Ona je ovih dana obežila godišnjicu emotivne veze, a tim povodom objavila je i fotografiju sa dečkom i to iz spavaće sobe.

Ovo nije prvi put da je Lara slikala svog partnera, ali je sigurno prva iz spavaće sobe zbog čega je i naišla na toliko veliko interesovanje.

Pročitajte: Zdravko Čolić u problemu zbog ćerke! Ne može da je odbrani od udvarača!

Zdravko Čolić svestan je da njegove ćerke stasavaja u prelepe žene pa je nekako s tom činjenicom i morao da se pomiri ali nije uvek bilo tako. Evo kako je ranije govorio o Uni i Lari i njihovom sazrevanju:

‒ Ponosan sam na svoje kćerke, kao svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i odbrana od dečaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore. Ali, opet, sve je to život i potpuno normalna stvar.

Pročitajte: Usijale se društvene mreže: Ćerka Zdravka Čolića tati zadaje muke, ovo će mu teško pasti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Što se Une tiče, sve je nagoveštavalo da će se ona baviti javnim poslom, a legendarni pevač jednom prilikom otkrio je da će se njegova ćerka ipak odlučiti za poziv koji nije propraćen medijskom pažnjom.

– Verovatno se neće baviti javnim poslom, studira nešto što bi sutra moglo da joj valja oko nekog biznisa. Mislim da nije u tom javnom svetu. Svim mladim devojkama, devojčicama prija da se malo slikaju tako, bez obzira što nisu takve – rekao je Čola svojevremeno za domaće medije.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević / Instagram Screenshot