Fotograf Dušan Reljin
Svet

6 јуна, 2023 09:23

By

Tuga za njim nikad neće proći: Elena Karaman objavila fotografiju preminulog sina uz reči koje slamaju srce

Mlađi sin Peđe Mijatovića i Elene Karaman izgubio je životnu bitku pre četrnaest godina. Andrej je rođen sa cerebralnom paralizom, a preminuo je kada je imao samo trinaest godina.

Pročitajte Luksuzni kompleks opremljen samo za njenu dušu – Do sad neviđeni detalji u raskošnom domu Elene Karaman (FOTO)

Instagram

Povodom godišnjice smrti sina, Elena se oglasila putem Instagrama i objavila Andrejevu fotografiju.

– Neka ti vetar uvek širi krila, neka ti sunce isijava toplotu na lice, neka ti kiša pada nežno po poljima, neka te boginja drži u svojoj ruci – napisala je Elena, dok se u pozadini, u ramu, nalazila fotografija njenog sina i upaljena svećica.

Pročitajte Komšije u strahu od Elene Karaman – Pali vatru ispred imanja, ljudi beže od nje

Mlađi sin Peđe Mijatovića

Ata images

Podsetimo, Elena i Peđa venčali su se početkom devedesetih, ćerka Verice Rakočević tada je imala svega 19 godina. Zajednički život započeli su u Valensiji, gde su ostali do kraja braka iz kog su dobili dvojicu sinova, Luku i Andreja.

Oboje su se teško suočili sa onim što im se dešava, pa su odlučili da se raziđu. Peđa je nastavio svoju karijeru u drugoj zemlji, Elena se vratila u Beograd, a brigu o Andreju preuzeli su njihovi bliski prijatelji, porodica Servera. Mlađi sin Peđe Mijatovića u pomenutoj porodici bio je okružen ljubavlju i pažnjom.

Pročitajte Nekada su za njom svi uzdisali, danas je otekla, sede kose i umornog lica – Elena Karaman neprepoznatljiva FOTO 

Mlađi sin Peđe Mijatovića

Ata images

– Peđa je, očito, imao svoju unutrašnju bitku, ali nije voleo da se o našem problemu govori. Kao da ćutanje donosi olakšanje. On je ipak imao posao, karijeru, ljude oko njega koji su mu se divili. Postajao je mega zvezda. Kada se nešto slično ljudima desi, oni se ili još više zbliže i sjedine, ili se raziđu. Mi smo se razišli, bez ružnih reči, suza, prebacivanja – pričala je Elena svojevremeno za „Divu“, a prenosi Hello!.

Pročitajte Naziv će vas iznenaditi – Elena Karaman pokazala unutrašnjost nove kuće a tek kakvo joj je ime dala FOTO

Mlađi sin Peđe Mijatovića

Ata images

– Lekari su primetili da je moje stanje prilično ozbiljno i da se moja bolest ne može nazvati depresijom. Luka me je stalno pitao zašto plačem. Bilo je momenata kada sam mislila da ću umreti od tuge. Tuga, sati i sati ništavila i praznine, depresija, patnja… Ništa nije moglo da promeni tok bolesti mog deteta. Međutim, Svevišnji nas očito ne stavlja na iskušenja veća od onih koje možemo podneti, pa sam se nekako, uz pomoć lekara i Luleta, moju zvezdu vodilju, uhvatila u koštac sa definisanjem problema. Zapravo prihvatanjem činjeničnog stanja – ispričala je Elena ranije.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM