Devojka Žike Jakšića svet portal svet tabloid svet
Svet

October 25, 2022 21:00

By

Mnogi ne znaju za njegovu muku: Ruke Žike Jakšića bile su uprljane a sve zbog prve supruge Snežane

Mladost Žike Jakšića bila je burna

Voditelj čiji put karijere od ranije pa sve do danas prate mnogi ljudi u Srbiji nije ranije živeo pod srećnom zvezdom. Žika Jakšić nikada nije krio da se tokom mladosti nije libio da zasuče rukave i da radi bilo koji posao.

Pročitajte: Sve mu krenulo nizbrdo – Žika Jakšić bankrotirao, a odmah posle toga ga napustila i partnerka

Foto: Rajko Ristić

– Nisam se libio da radim bilo koji posao u mladosti. Kad sam otišao u Nemačku, položio sam za spasioca i zbog nepozavanja jezika prvo sam čistio travu oko bazena i pomagao. Nije mi išao nemački i ja uzmem knjigu i jedno tri meseca svaki dan sam učio jezik dok nisam progovorio. Uporedo sam radio sa svojim bendom i četiri godine kao spasilac na bazenu. Meni je ‘93 žena bila trudna, nije se sviralo, šta ću da radim moram da zaradim novac. Tad smo Ćira i ja radili u fabrici bombona. Putovali smo svaki dan po 60 kilometara u Nemačkoj do farbike, i tamo pakovali bombone u kese. Ruke su mi bile propale, sve u žuljevima od kartona, jer po ceo dan samo pakuješ bombone u kutije. Nije bilo lako zaraditi pare u inostranstvu, zato sam se snalazio. Radio sam u jednom periodu, kad se moj bend “Ritam srca” raspao i kao di džej u Nemačkoj, puštao sam muziku po klubovima – ispričao je Žika i dodao:

Pročitajte: Žika Jakšić zaljubljen kao nikad pre – Otkrivamo ko je njegova nova devojka i šta je voditelj zbog nje učinio

Žika Jakšić

Rajko Ristić

– Ja sam zadovoljan svojim životom, ničega se ne stidim, jer sve što sam radio, obavljao sam pošteno i čistog srca. Ništa ne bih menjao sada, jer sam zadovoljan dokle sam došao. Ali svog sina Andriju često savetujem da o tome koliko je bitno okruženje u kom se nalaziš i krećeš. Mnogo je bitno ono “s kim si takav si”. ja sam se kao mlad sprdao sa tim poslovicama, a onda me je život naučio kroz teške primere koliko su one tačne. Jedna od njih je i “s kim si, takav si”. Jako je bitno naučiti da prepoznaš ljude koji su ti bliski moralno i da prepoznas ono što će da te sputava i odvede u negativu.

Pročitajte: Žika Jakšić u strahu – Plaši se da mu zli jezici ne pokvare vezu sa zanosnom brinetom!

snajka zike jaksica i sin andrija

Privatna arhiva

Žika je istakao da je posebno ponosan na svog sina Andriju iz prvog braka.

– Andrija ima 28. godina, on je rođen u Nemačkoj i tamo je završio prestižan fakultet, dao je master enologije. Imam sreću da posle toliko godina ponovo živim sa njim, živimo ovde zajedno. Suštinski on je dobro vaspitan, pre svega zahvaljujući prvoj supruzi, on je divan momak, ima ispravno izgrađeno moralna načela. Čak mislim da je bolji od mene u toj dimenziji, rekao je on u emisiji “Goca show” na K1.

Podsećanja radi, prva žena Žike Jakšića, ostala je misterija za sve nas do nedavno, ali se ipak pojavila njena fotografija, te je postalo poznato kako izgleda. Naime, ona je sušta suprotnost Dajani- nije javna ličnost i ima crnu kosu. Snežana je sa Žikom dobila sina Andriju, koji nije zainteresovan za estradu i bavi se neskavidašnjim zanimanjem. On živi i radi u Nemačkoj, kao enolog, pritom je najmlađi u toj državi sa tim životnim pozivom.

Pročitajte: Sve mu krenulo nizbrdo – Žika Jakšić bankrotirao, a odmah posle toga ga napustila i partnerka

Prva žena Žike Jakšića

Foto: Instagram

Mada su se davno rastali, između Snežane i Žike nema zle krvi. Producent retko govori o njoj, ali za prvu suprugu ima samo reči hvale:

– U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji– ispričao je svojevremeno tekstopisac i kompozitor, preneo je „Grand online“ .

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Rajko Ristić