scandal

4 Juna, 2019 12:09

Mnoge žene lude za njim: Aco Pejović otkrio da li njegova žena strahuje da će je prevariti!


Pevač Aco Pejović je otkrio da njegova supruga ne strahuje da će je on prevariti.

Naime, folker je rekao da se njegova žena navikla na opis njegovog posla i na obožavateljke koje mu izjavljuju ljubav na svakom koraku, pa zato nikada nije u strahu da će njegova lepša polovina nešto pogrešno da protumači.

– Moja supruga je navikla na to da ja noću radim i da me saleću žene na svakom koraku. To mi je u opisu posla, a ona je sa time upoznata otkad me je upoznala. Ona zna s vremena na vreme da se našali na moj račun i kaže nešto tipa: „Aco, nemoj tamo da te pipkaju mnogo žene“, ali to je, naravno, sve kroz smeh. Dovoljno smo dugo u braku da poznajemo jedno drugo, tako da tu nikada nemam problema – rekao je folker za Srpski telegraf. Aca je prokomentarisao i sa kim bi u ovom trenutku od kolega snimio duetsku pesmu, pa je rekao da bi to opet bila Aleksandra Prijović.

Da sad treba da snimim odmah duet sa nekim, to bi svakako bila Prija! Nisam stigao puno da slušam ove nove albume mladih kolega, ali jedna je Aleksandra, tu nema sumnje – rekao je Aca kroz osmeh.

https://svet-scandal.rs/vesti/aco-pejovic-posle-deceniju-i-po-nastupio-u-klubu-pevac-zapalio-srpsku-prestonicu-publika-na-spavu-port-odusevljena/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević