Recept Danijele Dimitrovske za projice svet novine svet portal
Svet

January 19, 2023 22:00

By

Model čizama zbog kog su dame u Srbiji prevrnule očima: Danijela pokazala šta znači stil ali je naišla na negodovanje FOTO

Model Danijela Dimitrovska važi za jednu od bolje stilizovanih žena na našoj javnoj sceni

Model Danijela Dimitrovska gotovo svakodnevno iznenađuje svojim modnim izdanjima na društvenim mrežama. Ona je dosta aktivna na Instagramu, pa pored brojnih trenutaka koje deli sa pratiocima, uvek iskoristi priliku i da pokaže novi originalni stajling koji možete vrlo lako iskopirati.

Pročitajte: Razvela se, promenila prezime i adresu – Ovde je Danijela Dimitrovska svila novo porodično gnezdo, sve pršti od luksuza FOTO

Stajling Danijele Dimitrovske

Instagram

Ovog puta, Danijela je iskoristila čak četiri boje u svojoj kombinaciji i prošetala u pomalo nespojivom, ali savršenom modnom izdanju. Iako modni stručnjaci smatraju da je dozvoljeno maksimalno kombinovanje tri boje, Danijela je dodala još jednu i napravila pravu fantaziju.

Pročitajte: Diktira modne trendove – Danijela Dimitrovska pokazala pet efektnih kombinacija za večernji izlazak (video) 

Šljokičava zlatna suknja u kombinaciji sa belom košuljom i crnim dužim sakoom je svakako nešto što ne biste obukli za svaki dan. Međutim, Danijela je uspela da iznese sve uz neobične i moderne čizme u tamnozelenoj boji koje su posebno moderne ove sezone.

Inače, ovo nije prvi put da Danijela nosi baš ovaj model čizama, a one su upravo i postale popularne zbog svoje praktičnosti i mogućnosti nošenja i uz haljine i uz farmerke.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Instagram