Star

19 Oktobra, 2020 21:00

MODERNA VEZA! Brenina snajka počela da izlazi bez Viktora!

Sandru Miljaković do sada smo sretali isključivo sa Viktorom Živojinovićem, međutim, prošle nedelje Brenina snajka pojavila se na promociji knjige „Soba”, poznatog novinara Marka Srejića i to u društvu frizera. Raspoložena je pozirala fotoreporterima, a zatim se smestila za sto sa frizerom i drugaricom odakle je sve vreme kuckala poruke.

Svako živi svoj život!

Kako smo uspeli da saznamo, ona je bila na vezi sa Viktorom kog je obaveštavala kako protiče veče. Iako mnogi misle da je mlađi Brenin sin flegma, ipak postoji doza ljubomore, a kako i ne bi kad zna da je svoju prelepu devojku pustio samu u provod! Ono što nismo uspeli da saznamo jeste gde se Viktor tog momenta nalazio.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) дана

Uglavnom, razloga za brigu nije bilo, jer se Sandra uredno javljala momku, a mogli smo i da primetimo da sem pogleda uprtih u nju, nijedan frajer joj nije prilazio!

View this post on Instagram

🌊

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on

Mlađani Živojinović je najavio svadbu sa Sandrom i stavio svima do znanja da je njihova veza i te kako ozbiljna, a veselje sa 500 zvanica bi trebalo da se dogodi sledeće godine, ako se situacija sa koronom stiša!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR