veljko kuzmančević
Svet

January 24, 2023 14:30

By

Roditelji nisu mogli da mu zabrane da oženi kreatorku: Verica nakon 10 godina poručuje da je sve izgubljeno

Modna kreatorka Verica Rakočević već dugi niz godina uživa u braku sa 35 godina mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem.

Uspšena kreatorka jednom prilikom otkrila je ono što je javnost oduvek zanimalo, a to je kako su Veljkovi roditelji reagovali kada su saznali za njihovu ljubavnu vezu kao i za razliku u godinama između njih.

Pročitajte: Veljko nije čovek mog života – Verica Rakočević šokirala sve – On je moja najveća ljubav i Veljko to zna

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića

Foto: ATA images

– Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP-u, sada je u penziji. Mlađi su od mene – otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu “ne” ili “nećeš”. Znali su da ne mogu da mu zabrane – pričala je Verica.

Pročitajte: Za ljubav je ipak potrebno mnogo više – Veričine reči slute kraj, Veljko nem od bola

Foto: ATA images

– Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao “ne mogu sad tu su mi deca” , misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece – objasnila je Verica Rakočević u emisiji “Dok anđeli spavaju”.

Pročitajte: Upoznala ga je preko Fejsbuka, zaljubila se na drugi pogled i udala u trenerci – Detalji sa svadbe Verice i Veljka i danas se prepričavaju

Objava Verice Rakočević tera na razmišljanje

Foto: Ata Images

– Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima, ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog. Insistiram na verbalnom iskazivanju ljubavi, ali Veljko nije takav. Njegova suština je drugačija, drugačije se manifestuje. Prosto, kažem mu da ne mogu da ga “dešifrujem” , toliko je emotivan, ali se ponaša kao divljak iz šume kada se posvađamo – dodala je kreatorka tada.

Veričina objava od pre nekoliko dana nema veze sa Veljkom i njihovim rakom ali je svakako toliko duboka i jednostavno vas tera ta stavite prst na čelo.

– Kako je strašno vreme došlo. Izgubila se čast i dostojanstvo. Džaba vam svi uspesi ako se izgubite i što reče mudri Kant: “Dužnost prema samom sebi se sastoji u tome da čovek očuva ljudsko dostojanstvo u sopstvenoj ličnosti.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Rajko Ristić