modni stilista
Svet

3 Novembra, 2021 17:00

Modni duel: JK je izgubila kompas, kao straleta je, a Džehva je jeftina, smešne su!

Modni stilista i komentator David Ćurčić ove nedelje šokirao se kostimima Jelene Karleuše i Teodore Džehverović povodom Noći veštica.

JK je izgubila kompas

Nisam fan „noći veštica“, ne volim bilo kakve vizuelne transformacije koje insinuiraju na nasilje, krv, gnev… Život je postao previše usran. No, naše pevačice, starletice, prepodne jedu pečenje za Sv. Luku, a uveče plasiraju neke mondijalističke i svetske trendove. Pritom, tarabe su pametnije od njih! Smešne su! – rekao je David.

David Ćuričić je ovako iskritikovao divu Jelenu karleušu, koju često za stajling ume da pohvali. No, sada, kostim nije bio po njegovom ukusu.

JK

Ja bih pre svega poručio Karleuši da se malo aktivira na poslu koji je još uvek njen primaran. Jer ćemo i mi početi da je doživljavamo kao starletu, kao i Ameri… Što se kostima tiče – HAOS! Žena je izgubila kompas. Razumem sve, ali prosto mi je too much i too heavy. Jeftin kostim. Krv, latex, religiozni detalji – ništa novo. Kakvi su ovo zubi, oni joj nisu trebali… Eh Karly, Karly… – rekao je modni stilista.

Teodora Dzehverovic

Teodora Džehverović se “prazniku” posvetila pre svih, sudeći po registraciji motora, pošto je u Americi dosta skupo organizovati sve ovo pa je pripremila ranije, a koliko sam čuo turneja joj je pukla poput mehura od sapunice. Kostim iz filma „Ubiti Bila“, okej. Bilo bi čudno odraditi nešto originalno, Tea je poznati ambasador AliExpress-a kod nas. Zašto se mučiti… Njeni fanovi nisu ni čuli za Tarantina i „Ubiti Bila“, pa je tako u njihovim očima Tea prešla igricu! – zaključio je David.

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN