maya i elma
Svet

13 Oktobra, 2021 16:10

Modni DUEL Maye i Elme: „Maya varira od prodavačice karata na RINGIŠPILU do hotese na nastupu Vendi. Elma nije SELJANKA kao ona”!

Ove nedelje u modnom duelu našle su se pevačice Elma Sinanović i Maya Berović,dok je za jednu imao sve pohvale drugu je najstrašnije iskritikovao.

Modni DUEL Maye i Elme

Staviti Elmu i Mayu u isti koš jeste dobar potez. Velike su muzičke zvezde, obe vole sličnu estetiku, ali Ema nije seljanka poput Maye”, kaže modni stilista David Ćurčić.

maya berovic

Elma je žena koja je pokorila estradu pesmama koje su stare i preko dve decenije. Međutim, pošto ja ocenjujem vizuelne karakteristike javnih ličnosti, ne mogu reći da sam ostao imun na lepotu čuvene Elme Sinanović , očarala me je . Voli kičastu estetiku, međutim, ona skoro uvek izgleda bez greške , kao na primer ovde. Haljina koja je pre svega skrojena i odrađena fantastično i boja takođe savršen izbor za Elmu.  „Versace“ ogrlica – nije moja šoljica čaja , ali ne deluje prosto kao na primer na sledećoj dami… – komentarisao je David.

maya berovic

Mislim da se zbog Maye Berović i njenog „iživljavanja“ nad brendom „Versace“ i Donatella lično kaje što taj brend uopšte i postoji. Maya varira od prodavačice karata na ringišpilu do hotese na nastupu Vendi na Šabačkom vašaru. Deluje prosto, deluje natrpano… Ne volim to demonstriranje moći i statusa , ko ume i zna – to se radi mnogo drugačije , to se ne demonstrira – to se vidi i oseti. Ogrlica, košulja, čarape , ovo je ta hostesa na vašaru o kojoj sam pričao na početku. Loše Mayo… Mogla bi ti to mnogo bolje… – oštro je iskritikovao ovaj stilista:

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN