Modni komentator David Ćurčić
Svet

August 18, 2022 21:15

By

Modni komentator David ni ovoga puta nije štedeo pevačice: Hurricane izgledaju kao lutke iz kineskog tržnog centra (foto)

Modni komentator David Ćurčić ni ovoga puta nije štedeo dame 

Modni komentator David Ćurčić isprozivao devojke iz grupe Hurricane

Modne kombinacije koje su Davidu ovog puta privukle najviše pažnje jesu Sare Jo, Sanje Vučić, Ivane Nikolić, Tine Ivanović i Zorje. Stil pop zvezde Sare Jovanović koja je ove godine bila u takmičenju za pesmu  Evrovizije a koja ovih dana uživa s dečkom na letovanju, pobedio je ove nedelje, dok je kombinacija lepih devojaka iz grupe Hurricane potpuni promašaj. Za koju je pevačicu je rekao da ga nije potpuno oduševila pogledajte u nastavku…

Pročitajte: Modni komentator David ni ovoga puta nije štedeo pevačice – Saznajte koja ga je najviše oduševila a koja razočarala pojavljivanjem (foto)

Sara Jo (pogodak nedelje)

Sara ima autentičan stil i ja to cenim kod nje. Ovo ima neki retro disko vajb što mi je super! Odlično ukombinovano, zajedno sa frizurom.

Pročitajte: Sara Jo zbog zgodnog Slovenca postala drugačija – Radikalna promena zbog ljubavi o kojoj bruje društvene mreže (FOTO)

Foto: Ata Images

Hurricane (promašaj nedelje)

Bezveze! Izgledaju kao lutke iz kineskog tržnog centra. Ima svega , ali sve to deluje nabacano, sa ogromnom količinom neukusa!

Pročitajte: Hurricane zapalile Pariz – Razilaze se, a nije im žao – Svaka priznala šta ih nervira kod druge dve

Foto: Ata Images

Tina Ivanović (nula zvezdica)

Još jedna u nizu bezveznih kombinacija za danas, totalno kina butik stil. Tinin stil u zadnje vreme odiše sintetikom i jeftinoćom. Frizura je jedino što mi se sviđa…

Pročitajte: Saznali smo kako je Tina Ivanović došla do kuće vredne 650.000 evra

Foto: Ata Images

Dea Đurđević (3 zvezdice)

Lepa žena. Dea super izgleda, stil joj je korektan. Ni previše zanimljiv, ali daleko od toga da je loše. Haljina je super, frizura i boja takođe.

Pročitajte: Dea Đurđević poslala poruku Janjuševoj ŽENI – Evo šta je imala da PORUČI

Foto: Ata Images

Zorja (3 zvezdice)

Zorja mi je kao ličnost jako dosadna, koliko god se lepo oblačila ne izaziva mi nikakvu reakciju. Odelo je korektno, boja perfektna. Ove borosane nikako ne! Frizura previše alternativna.

Foto: Ata Images

Koja dama je po vašem mišljenju najbolje obučena?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot