Sestra Duška Tošića
Svet

May 30, 2022 18:47

By

Duško preti Karleuši: Pogodio Jelenu tamo gde je najosetljivija. Ona mu uzvratila istom merom

Modni rat između Jelene i Duška upravo je počeo

Otkada se pojavila na estradnoj sceni, Jelena Karleuša svojom pojavom privlači pažnju javnosti, kako domaće, tako i svetske. Iako iza sebe ima niz hitova, u svetske medije dospela je zahvaljujući svojoj drugoj strasti, modi.

Bez obzira na to što su se posle nje pojavile mnoge pevačke zvezde, blogerke, manekenke i druge javne ličnosti koje su se manje ili više uspešno bavile modom, Jelena je ostala suverena vladarka iste.

Buknuo modni rat između supružnika

Skoro nijedno njeno pojavljivanje nije prošlo bez upečatljive odevne kombinacije, za koju su modni kritičari imali samo reči hvale. A, pohvale je dobijala i od svetskih zvezda, a jedna od njih je i najpoznatija manekenka, Naomi Kembel.

Ata images

Kod nas već godinama nije imala konkurenciju kada je oblačenje u pitanju, međutim, čini se da ju je upravo dobila. A, konkurencija joj je postao ni manje, ni više nego suprug, fudbalski menadžer, Duško Tošić.

Pročitajte: Ceca i Karleuša u nikad većem modnom okršaju, kojoj bolje stoji ova kombinacija (foto)

Naime, Duško se već dugo vremena nije oglašavo na društvenim mrežama, a onda je “prekinuo ćutanje”, pa je pre nekoliko dana objavio fotografiju koja je njegove pratioce na Instagramu ostavila bez daha. Juče je ponovo objavio fotku na istoj društvenoj mreži i pobrao na hiljade lajkova, ali i pohvale za odevnu kombinaciju. Neki su čak komentarisali i da Duško preti da nadmaši suprugu, kada je moda u pitanju.

duško tošić moda

Instagram printscreen

A, da će to biti veoma teško, Karleuša je pokazala samo nekoliko sati kasnije, kada je na njenom profilu osvanula slika sa nastupa u Mostaru. Na njoj je, kao i uvek, Jelena blistala, ovaj put u Versaće kompletu, koji je isticao njeno savršeno izvajano telo.

jelena karleuša

Instagram printscreen

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN