tanja savic i tijana milentijevic
Svet

1 Decembra, 2021 15:08

Modni stilista OPLEO: “Tanja Savić nije znala za čari mode pre mene, a Tijana M ne skida štule”!

Modni stilista i komentator David Ćurčić ove srede prokomentarisao je stajlinge pevačica Tanje Savić i Tijane Milentijević, čuvene Žene od sultana.

Tanja Savić nije znala za čari mode pre mene, a Tijana M ne skida štule

Oh, pa danas u duelu imamo dve disko kugle. Dve dame koje ja naprosto obožavam da prokomentarišem, “modne ikone”! Možemo ih prepoznati iz daleka, jednu po štulama koje na skida, a drugu.. Pa ja ne mogu prepoznati Tanju!? – rekao je David i nastavlja:

tanja savic i tijana milentijevic

Instagram

Pa ovde imamo tri Tanje! Imamo jednu ruralnu pankerku, pa onda imamo jednu Ursulu čarobnicu sa pipcima i imamo Tanju koja je konačno upoznala čari mode, dakle Tanju posle mene. Ona na poslednjoj kombinaciji u nizu nosi komade koje sam joj ja birao, logično je da mi se sve pojedinačno dopada. Šminka je previše jednolična i mislim da je tu najviše omanula. Ovakve kombinacije i snimanja iziskuju jače boje, a ne ovaj „jela sam burek“ sjaj za usne.

Tanja savic x 3

Instagram

Ovog puta modni stilista, nije imao lepo reči ni za Ženu od sultana:

Instagram

Tijana se opredelila za šljokičasti bade mantil. Originalno, nema šta! No, ako se malo bolje zagledamo, po jednom detalju Tijanu uvek možemo prepoznati. Štule koje naprosto obožava i izgleda da je sentimentalno vezana za iste, mislim da su već svima dobro poznate, a njoj će nadam se uskoro dosaditi. Ove štule mogao bih joj oprostiti samo kad se ne bi videle. – rekao je David Ćurčić.

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAM PRINTSCREEN