david curcic
Svet

February 14, 2022 12:00

By

MODNI ŽIRI: Ko se obrukao, a ko se obukao!

Modni stilista, David Ćurčić i ovog puta je oštro i bez dlake na jeziku prokomentarisao pevačice koje su se našle u modnom ratu. Otkrivamo koga nije štedeo modnih kritika u stilizovanju odeće!

Boban Rajović  POGODAK NEDELJE!

BOBAN RAJOVIC

-Nije teško biti fensi i zato je ovo izdanje na vrhu današnje liste, Boban je neko ko ulaže u svoj stil. Fantastično odelo, ne viđamo često predimenzionirane komade na muškarcima. Super je on to ukombinovao sa košuljom , možda bih se opredelio za neke glomaznije patike – modni kritičar David Ćurčić

 

Cakana PROMAŠAJ NEDELJE!

CAKANA

RAJKO RISTIĆ

-Cakana super izgleda, ali mislim da je omašila u odabiru komada. Jakna je odlična ali sve ostalo mi deluje staromodno. Cakana je imala i dosta bolja izdanja.

 

 

Nataša Bekvalac

NATASA BEKVALAC

RAJKO RISTIĆ

-Nataša me sa svojim modnim izdanjima uvek oduševi. Ova kombinacija vuče na “Lady Gaga” vajb. Dopada mi se kako joj stoji model haljine, zato što lepo prati liniju tela. Šminka, frizura, sve je odlično.

 

 

Tijana Stojisavljević

TIJANA STOJISAVLJEVIC

RAJKO RISTIĆ

Tijana je imala i puno bolja izdanja, međutim, ja volim jarke boje na njoj. Uvek ih iznese odlično, a posebno mi se sviđa što uvek svako svoje izdanje isprati detaljima, šminkom, frizurom.

 

 

Maja Marijana

MAJA MARIJANA

RAJKO RISTIĆ

Korektno. Mislim da Maja Marijana nije neko koga ja gledam kao nešto preterano zanimljivu u vizuelnom smislu ličnost. Ali je sa promenom frizure privukla dosta pažnje. Ovo izdanje je sasvim korektno!

Pročitajte: Tajna ljubavna drama Milice Pavlović: “Doživela sam najveću izdaju!”

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ