Star

May 17, 2021 21:00

By

Monika otkrila ŠOKANTNU TAJNU! „Lagala sam da sam LEZBEJKA da bih sačuvala VERENIKA!”

Monika Horvat napustila je Zadrugu nakon čega je priznala da ima verenika već tri godine i da je lagala da je lezbijka kako bi izbegla muškarce u rijalitiju! Čak tvrdi da je lažirala priču s Matorom iz istih razloga, a da bi bila što ubedljivija!

Monika šokirala priznanjem!

Htela sam da zaštitim i sebe i osobu spolja sa kojom sam verena, s obzirom da sam odmah bila na meti raznih muškaraca tamo. Jedini izlaz mi je bio da kažem da sam sklona istom polu. To je šokiralo i Cara koji me dugo poznaje, ali je i on u jednom trenutku poverovao u sve to i ništa mu nije bilo jasno. To sa Matorom je meni bila taktika da mi niko ne prilazi i da mi ne stižu pitanja koja su vezana za muškarce. A s obzirom da osim poljubaca ničeg nije ni bilo, nije mi bio problem da se držim toga do kraja. Naravno da nisam bila zaljubljena u Matoru – rekla je Monika za Star.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Ona se dotakla i Jovane Ljubisavljević koja joj je bila najbolja drugarica u rijalitiju, a koja je razočarala nakon što je ušao Stefan Karić.

Moram da kažem da zbog rijaliti veze nije trebalo da ostavi nekog sa kim je bila tri godine, pogotovo ne na taj način. Nadam se da neće zažaliti što je ostavila Luku, to sam i njoj rekla, a to što sam bila vrlo iskrena i realna prema njoj, to je i uticalo na naše prijateljstvo – kaže nam Monika, a na naše pitanje ko je najaljkaviji u kući, tvrdi da su devojke štrokavije od muškaraca.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝕄𝕠𝕟𝕚𝕜𝕒 𝕄𝕠 ℍ𝕠𝕣𝕧𝕒𝕥 👑 (@mo_horvat)

Teško je to reći, s obzirom da retko ko mari za higijenu. Ne želim nikoga da imenujem ponaosob, mislim da se to negde i vidi, da vam ne pričam o tome kako je uobičajeno da se tamo sretnete sa iskorišćenim ulošcima i tamponima. Toliko o higijeni žena koje su unutra, čast izuzecima, ima ih – završava Monika za Star koja planira da sa verenikom otputuje u Dubai.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ