scandal

September 5, 2019 00:30

By

MORALI SU DA RASKINU! Bogdan Bogdanović je bio u vezi sa našom slavnom glumicom


Slavni srpski košarkaš Miloš Teodosić je u braku sa popularnom glumicom Jelisavetom Orašanin, a njegov kolega iz reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je bio u vezi sa Jelisavetinom koleginicom Jovanom Stojiljković. Upoznali su se upravo na svadbi zajedničkih prijatelja, ali nisu dugo ostali zajedno.

Miloš i Jovana 2017. godine bili u šestomesečnoj vezi a raskinuli su zbog nemogućnosti da funkcioniše na daljinu. Bogdan je zbog karijere u NBA otputovao u SAD, Jovana je ostala u Srbiji, gde je ostvarila nekoliko zapaženih uloga, pogotovo u seriji “Senke nad Balkanom” i filmu “Južni vetar” gde je imala vrele scene sa Milošem Bikovićem.

– O Holivudu ne maštam. Volim glumu i važno mi je da se bavim ovim poslom, pa gde god. Smatram da eventualne ponude iz inostranstva dolaze spontano. Volim da igram drugačije uloge, da ne upadnem u šablon, u svakom slučaju, nešto inspirativno – govorila je svojevremeno Jovana Stojiljković.

Tokom karijere je imala scene seksa sa petoricom kolega: Slavenom Došlom, Andrijom Kuzmanovićem, Milošem Vlalukinom, Miodragom Dragičevićem i Milošem Bikovićem. O tome se takođe digla medijska prašina.

– Prvi dan snimanja sene seksa je neprijatan. Stvarno. Ali, kasnije smo se mi oslobodili i opustili i uživali u tim scenama jer su one pune emocija i divne su – rekla je između ostaklog Jovana na ovu “zabranjenu” temu.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-opet-nasilje-suzana-dobila-batine-u-mikijevoj-kuci-lunini-silikoni-pomirili-marka-i-anabelu-lukas-sonja-mi-je-otela-dete-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen