Svet

January 20, 2022 09:15

By

MORBIDNO! Miljana Kulić sahranila Zolu! (VIDEO)

Miljani Kulić nikada nije dosadno, naprotiv, a i kada joj je dosadno ona nađe način da se zabavi, u rijalitiju, kući, gradu… A, ako baš ne zna šta će ona priredi zabavu na groblju?!

Miljana Kulić sahranila Zolu!

Da, dobro ste pročitali, Miksi je proteklih dana otišla do groblja u Doboju, a sve kako bi u rodnom gradu svog bivšeg dečka Zole, održala njegov četrdesetodnevni pomen.

On je preminuo. Danas mu dajem pomen. Nisam bila na sahrani jer sam bila u rijalitiju, a sad moram da odem da ispoštujem. U Doboju je bila sahrana, majka mu je bila tog dana. Kad svi budu otišli, da se ne bih susrela sa njima, idem sada – pričala je Miljana i dodala:

Bosi, njegovoj majci, sam izjavila saučešće. E, moj ti. Došla sam ti na četrdesetodnevni pomen, jer si bio u rijalitiju sahranjen. Ja sam bila u Zadruzi kad si umro za mene. Jednostvano si me izdao kao čoveka i za mene si pokojni i da ti dam pomen iako nisi zaslužio – govorila je Miljana.

Ipak, sa tobom sam provela tri godine. Neka ti je laka zemlja. Ovde je sahranjen Zola, umro je za mene. Nije mi teško. Nije mi žao jer da sam ostala u tom odnosu umrla bih i ja. Bio si moja beba. Palim ti poslednju cigaretu – govorila je Kulićeva u klipu. Pogledajte…

PROČITAJTE I… Nemanja Stevanović isprozivao Lukasa,pa se pokajao? “Aca Lukas, nema hitova, kao što je imao pre!”

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, YOUTUBE