ana bekuta-mrkonjic
Star

December 1, 2021 13:16

By

Mrka pred smrt PROMENIO testament! Ana OČAJNA!

Milutin Mrkonjić preminuo je bolnici u 79. godini, a mnogi su verovali da će pobediti i to niko nije očekivao, čak ni Ana Bekuta.

Mrka pred smrt PROMENIO testament!

Iako su se lekari borili da spasu Mrku do poslednjeg dana, njegovo srce ipak nije moglo da izdrži jer je već deset dana bio intubiran i disao je preko aparata. Kako otkriva izvor za STAR iz bolnice, Mrkonjić kao da je predosetio da iz bolnice neće živ izaći, pa je pre tri nedelje zvao advokata da lično dođe kod njega da promeni testament. S obzirom da je korona i da su posete zabranjene, političar je potegao sve moguće veze da njegovom advokatu dozvole ulazak u bolnicu.

pismo bekutinog sina

Rajko Ristić

Mrka je početkom novembra primljen u bolnicu gde mu je ugrađen pejsmejker i njegov oporavak je fino tekao, niko se nije nadao da će mu naglo pozliti i da će ishod biti ovakav. Ali on kao da je predosetio da više neće izaći iz bolnice. U strogoj tajnosti pozvao je advokata kako bi promenio testament koji je sastavio pre desetak godina kada se zvanično rastao od supruge Dragane, jer su njih dvoje još tada odlučili da se neće razvoditi. Mrka je zamolio doktora da napravi izuzetak i da dozvole njegovom advokatu da ga poseti na pola sata – otkriva izvor iz bolnice.

VIŠE O TOME ŠTA JE MRKA PROMENIO U SVOM TESTAMNETU PROČIJATET U NOVOM BROJU MAGAZINA STAR KOJI JE U PRODAJI NA SVIM TRAFIKAMA!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: DRAGAN GAJIĆ